Menu

Algemeen nieuws

Tom Araya & co. op het zilveren scherm

1

Tom Araya SlayerTom Araya (Slayer), David Vincent (Morbid Angel) & Randy Blythe (Lamb of God) maken binnenkort hun filmdebuut. De eerdergenoemde Metal-grootheden zullen hun opwachting maken in de Amerikaanse Horror-film Hairmetal Zombie Massacre. Over hoofdrollen gaat het helaas niet, al hebben gastoptredens ook hun charme! We hebben een sterk vermoeden dat de film niet geschikt zal zijn voor gevoelige zielen. 

Lees meer...

Het Gentse Consouling Store valt in de prijzen

1

consoulingstoreOndernemersorganisatie Unizo kroont Consouling Store, een mix van een platenlabel, muziekwinkel en koffiehuis in het centrum van Gent als 'starter van het jaar'. Dit stond deze ochtend te lezen in een artikel in de krant De Standaard.

Lees meer...

Naaktslapen op een festival, de reden erachter.

1

Uit recente studies is gebleken dat naaktslapen beter is dan slapen met een pyjama. Niet alleen thuis maar ook op festivals is dit het geval. Wij sommen graag de redenen even op zodat je het gehele festivalgebeuren nog intenser kan bleven ... Langs de andere kant: het moet niet altijd serieus zijn hé op Snoozecontrol!

Lees meer...

Groezrock 2015: Refused komt terug

1

Ook Groezrock komt met een eerste naam, niemand minder dan Refused komt terug. Binnenin kun je het officiële bericht terugvinden.

 

Lees meer...

Main Square Festival: de eerste namen

1

mainsquare eersteaffiche2015Na Rock Werchter kon Main Square festival moeilijk achterblijven. Hiernavolgend de reeds bevestigde namen:

- MUSE (Samedi 4 Juillet)
- LENNY KRAVITZ (Vendredi 3 Juillet)
- PHARRELL WILLIAMS (Dimanche 5 Juillet)
- SHAKA PONK (Vendredi 3 Juillet)
- LILLYWOOD (Dimanche 5 Juillet)

Lees meer...

Les Nuits Botanique 2015: Godspeed You! Black Emperor en ander veel moois. De eerste namen

1

nuits15Naast Rock Werchter of Graspop zijn er nog andere festivals die bezig zijn aan hun affiche voor 2015. Ook Les Nuits Botanique pakken uit met één eerste reeks namen. Opvallend in het lijstje is toch wel Godspeed You! Black Emperor, deze treden aan op 29 april in Koninklijk Circus te Brussel.

Lees meer...

Paaspop 2015: De eerste namen

1

Paaspop LogoHet driedaagse festival Paaspop in Schijndel heeft de traditie om op de vierde dinsdag van november de eerste namen bekend te maken. Daaraan houden ze zich blijkbaar. Deze 39ste editie gaat door  van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015. Elk jaar brengen ze een bonte mengeling van bekende namen en opkomende talenten, een festival dat we alleen al om die reden enorm kunnen aanraden. De 23 eerste namen op een rijtje:

Lees meer...

Rock Werchter 2015: Alt J + ticketprijzen

1

RW15De affiche van Rock Werchter 2015 is nog maar eens aangevuld. Na Muse headliner op zondag, Foo Fighters headliner op donderdag en Pharrell Williams als headliner op vrijdag is vandaag een nieuwe naam aan de affiche toegevoegd. Alt-J zetten in 2013 nog de barn stage op stelten, zij mogen nu terugkomen in 2015. Ondertussen zijn deze jongens uitgegroeid tot een fenomeen in de, vooral , alternatieve muziekwereld.

Lees meer...

interview met XMH

1

xmhXMH is één van die bands die ik blijf volgen en waar ik maar niet genoeg van kan krijgen! Ik hoop voor hen dat 2015 voor een volle agenda zal zorgen! Benjamin stond me alvast met veel genoegen te woord …

 

Lees meer...

Pharell williams derde headliner op Rock Werchter

1

RW15Na de bekendmaking dat Foo Fighters - op donderdag 25 juni - en Muse - op zondag 28 juni heeft de organisatie nu een derde headliner aan het publiek voorgesteld. Pharell Williams zal het festival afsluiten op vrijdag 26 juni.

 

 

Lees meer...
Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies

Site inhoud