Menu

Algemeen Nieuws

Nieuw album Secrets of the Moon krijgt vorm

Het Duitse Secrets of the Moon komt nog dit jaar met een opvolger voor Seven Bells (2012). Sun - zoals de nieuwe plaat werd gedoopt - wordt het zesde studioalbum van de groep uit Osnabrück. Lees verder voor de tracklist.

Lees meer...

Grensrock voegt nieuwe naam toe

Na Hypochristmutreefuzz - Scrappy Tapes - Robbing Millions - Douglas Firs - Wallace Vanborn - The RG's - The Sha-La-Lee's - Nordmann - BRNS en Magnus zijn wij blij te melden dat ook Raketkanon op het Grensrock podium zal staan. Binnenkort volgen er nog veel meer namen.

Lees meer...

Groezrock 2015: de affiche is compleet

De affiche van Groezrock 2015 is compleet en dat kan binnenkort gevierd worden te Meerhout. Hierbij alle nieuwe namen: THE MIGHTY MIGHTY BOSSTONES, THE LOVED ONES, NASTY, BRUTUS

Lees meer...

Rock Zottegem pakt uit met nieuwe namen

rock zottegemOp de Facebookpagina van Rock Zottegem stond het volgende te lezen: Maandag 30/03 : tegemoetkoming aan "the people's cry for new names Rock Zottegem 2015" !!! ‪#‎RZ15‬
Belofte maakt schuld, dus stelt de organisatie de volgde namen aan het publiek voor.

Fiesta! Ed Kowalczyk (ex-Live), Arsenal, The Scabs, Novastar, Saxon, Jett Rebel, ZwartWerk en Fiddler's Green

Lees meer...

Nieuws van het Happy Days-front!

Opvallend nieuws vanwege het Happy Days-front. Drummer Karmageddon maakt vanaf heden geen deel meer uit van het Amerikaanse DSBM-gezelschap. Bezieler en stichtend lid A. Morbid benadrukte op Facebook dat het om een gemeenschappelijke beslissing ging. Er zou geen sprake zijn van kwaad bloed tussen beide muzikanten. Een nieuwe percussionist werd ondertussen reeds gevonden in B. Devastation (lid van ondermeer Preteen Deathfuk en Lasanche). Alsof dit nog niet voldoende is, werd ook de albumhoes van het langverwachte nieuwe Happy Days-album bekendgemaakt (zie verder). De exacte verschijningsdatum van Save Yourself is nog niet bekend, al zouden de opnames goed vorderen.

Lees meer...

http://www.paaspop.nl

Festival/Concertreviews

Raketkanon @ Vooruit 29/03

Raketkanon 100315 009Na hun tweede album gereviewed te hebben, was het nu tijd om te zien hoe Raketkanon deze nummers live brengt. En waar kon dat beter dan in de muziektempel van hun eigenste stad Gent. De balzaal van de Vooruit was volledig uitverkocht voor de voorstelling van RKTKN#2.

Lees meer...

Devin Townsend Project + Periphery + The shining - 27/03/2015 De Effenaar (EIndhoven, NL)

devtownsOp een van de weinige lente aanvoelende dagjes in maart vertrekken we vol goede moed richting Eindhoven om de capriolen van Devin Townsend te aanschouwen met zijn bijhorende supports. Helaas heeft het Belgische wegennet een serieuze domper op de vreugde gezet, anderhalf uur file ter hoogte van Antwerpen is toch wel een beetje te veel van het goede. Daardoor hebben we The Shining gemist, helaas. Deze noren die zichzelf black jazz noemen zijn een mengelmoes van Nine Inch nails met free jazz , dat gaat van leuke zware stukken tot hele gecontroleerde chaos met een bijhorende saxofoon of zoals Devin deze gasten noemde 'Nicest dudes on earth, but when on stage, they are raping your mind'.

Lees meer...

Altar of Plagues + Malthusian + Deuil + TTWLI – JH JOB, Sint-Amandsberg – 23/03/2015

Op maandag 23 maart was Jeugdhuis Oude Bareel de plaats van afspraak voor een avond boordevol zware metalen. Wie getuige wou zijn van de afscheidstournee van het Ierse Altar of Plagues, had deze datum ongetwijfeld met stip aangeduid in zijn agenda. In het kielzog van het eerdergenoemde Post-Black Metal gezelschap, mochten ook de heren van Malthusian niet op het podium ontbreken. Ierland boven, maar toch niet helemaal! Ook twee groepen van eigen bodem pronkten op de affiche: het uit de ‘Vurige Stede’ afkomstige Deuil en het Gentse The Tragedy We Live In.

Lees meer...

Raymond Van Het Groenewoud - De Kreun Kortrijk - 20/03/2015

Het moet ergens 1975 geweest zijn toen ik Raymond Van Het Groenewoud voor het eerst live zag in de toenmalige Hallen, nu Xpo te Kortrijk. Er waren zeer veel studenten en Raymond speelde met Louisette, De Millionaires of waren het de Centimeters de “balpannen” van het dak, niet in het minst dank zij een meer dan volle set covers van alle toenmalige bekende bands maar ook “Maria, Maria, ik hou van jou”. Je moest eens weten hoe gelukkig Raymond toen was. En de aanwezige studenten ook want het bier vloeidde in die jaren rijkelijk. 

Lees meer...

Axelle Red - Acoustic - De Spil Roeselare - 16/03/2015

Axelle Red heeft op maandag 16/03/2015 de Roeselaarse De Spil niet helemaal kunnen uitverkopen voor haar jongste tournéé. Het publiek bestond voornamelijk uit 40 en vijftigers die interesse hadden om de roodharige dame te aanhoren tijdens deze winter-avond.

Lees meer...

Sponsors

 LOGO-EASYHOST-FINAL   condoomplaza

 

 

 

728x90 hellfest

 

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies

Site inhoud