Menu

Het laatste nieuws

Ieperfest 2014: DAG 2 - 9/8/2014

1

Ieperfest2014Op de tweede dag van Ieperfest 2014, als iedereen de eerste heeft overleefd, lijken ons de publiekstrekkers van dienst: Deez Nuts, Antidote, Pushed to Far, The Real McKenzie, SNFU, D.O.A en Conflict. Ook nu geven we enkele tips mee, en een beknopt overzicht.

Lees meer...

Ieperfest 2014: DAG 1 - 8/8/2014

1

Ieperfest2014Het HC festival Ieperfest , dat al vele jaren plaats vindt in Ieper, programmeert over drie dagen topacts tot opkomende artiesten in het metalcore en hardcore gebeuren. In het verleden traden acts aan als: Born from Pain, Madball, The Setup, All Shall Perish, Aborted, No Turning Back en veel ander moois.

Ook de affiche van 2014 is er eentje om in te kaderen geworden. Aangezien een grote hoeveelheid bands aantreden, over drie dagen, geven we een beknopt overzicht per dag.

Opvallende namen, op papier, tijdens deze eerste festivaldag zijn: Dog Eat Dog, Converge, Dead Kennedys, Herder , Total Chaos en Ringworm. We geven enkele tips van deze festivaldag:

Lees meer...

Vlamrock - 26/07/2014

1

Dit jaar, zoals veel van de voorgaande jaren, ging ik naar Vlamrock in As, en hier is een klein artikel over hoe ik dit jaar het festival heb beleeft.

Laat ik beginnen met de melden dat ik niet ging in het kader van een pers uiteenzetting. Vandaar dat ik me ditmaal eerder beperk tot de groepen die ik daadwerkelijk wilde zien. Er zijn ook enkele bands waar ik alleen een paar nummers van zag, als gevolg van overlappingen, eten en socializing. Dus het feit dat ik niet praat over de Belgische bands From Cocktail to Fire, A Strength Within, XviciousX en Get Wise is omwille van die redenen.

Lees meer...

Alt-Fest 2014 afgelast

1

Het regende al de hele dag geruchten of 'Alt-fest' te Kettering zou gecanceld zijn. De vragen van vele mensen op de Alt-fest pagina werden onzichtbaar gemaakt, de website was ook enige tijd offline en als je nu nog wou beslissen om een ticket te kopen krijg je de melding dat het uitverkocht is. Hier is zeker iets aan de hand. En dat blijkt ook het geval te zijn. Zo hebben er al verschillende bands bevestigd dat het festival niet door zou gaan:

Lees meer...

Brutal Fest officieel erkend als spookfestival

1

Jammerlijk nieuws voor de mensen die een ticket kochten voor Brutal Fest. Het is nu officieel bekend dat dit een spookfestival is geworden.

Het metalfestival zou bands als Vader, Aborted, Leng Tch'e, The Monolith Deathcult, Evilenko en andere op de affiche geplaatst hebben, maar de grote bands bevestigen dit niet in hun tourdata. Ook weet de Ethias Arena, deel van de Sportpaleisgroep, niets van dit event. Mensen die al een kaart gekocht hebben, zijn opgelicht. Een onderzoek naar de valse organisator is gestart.

Lees meer...

The Pussywarmers: vrolijke postkoloniale rock 'n roll van moderne nomaden

1

De afgelopen vijf jaar hebben The Pussywarmers maarliefst 4 albums uitgebracht en een ontelbaar aantal concerten gegeven. Als moderne nomaden spelen ze hun muziek live voor iedereen die het maar wil horen; op bruiloften en uitvaarten, in clubs en pubs, theaters en musea, regatta’s en piraten festijnen, straatmuziek festivals en skigebieden, trappenhuizen, openbare toiletten, container schepen en op Eurosonic.

Lees meer...

Tysondog tekent bij Rocksector Records

1

Op 20 juli 2014 heeft Tysondog een contract getekent met Rocksector Records. In navolging van dat contract zal de band een nieuw album releasen genaamd 'Cry Havoc'. Het album zal volgestouwd worden met gloednieuwe tracks. Bekijk het volledige persbericht hier.

Lees meer...

Treshold zet nieuwe track online

1

De Britse progressieve metalformatie Threshold, met onder andere zanger Damian Wilson (verschillende projecten), heeft een eerste nummer uit het nog te verschijnen For the Journey online gezet. Het nummer, Watchtower on the Moon, is binnenin te beluisteren.

Lees meer...
Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies