Sky Castles wint internationale wedstrijd Play&Stay

Nieuws:Muziek
  Erik Vandamme    26 oktober 2012

Sky Castles uit Lier hebben de internationale wedstrij Play&Stay gewonnen die uitgaat van hotelketen Aloft. Hierdoor mogen zij in het voorprogramma aantreden van We Are Scientists volgende week donderdag , 1 november.


 

Volgende mail kregen we in onze mailbox :

Drie locaties, negen voorrondes en meer dan vijfhonderd inschrijvingen later wint het Belgische Sky Castles de internationale wedstrijd Play&Stay. De wedstrijd, die uitgaat van hotelketen Aloft, bestond uit voorrondes die plaatsvonden in Brussel, Londen en Abu Dhabi.De meer dan vijfhonderd bands (waarvan 27 in de finale) streden allemaal voor één grote prijs.

Zo mag de winnaar onder andere samen met de Britse topgroep We Are Scientists in de studio en mogen ze ook het voorprogramma van hun optreden in Londen op 1 november verzorgen. Die prijs is nu dus weggelegd voor Sky Castles, getuige het filmpje waarvan de link onderaan bijgevoegd is.Sky Castles is een jong septet uit Lier. Tekst en muziek ontkiemen uit hart, brein, en andere vitale organen van Jona Koekelcoren en groeien, met de hulp van rijke backing vocals, een blazers- en een ritmesectie, uit tot songs.

Breed gearrangeerde garagepop die afwisselt tussen harmonie en clash met de blazerssectie maakt dat de band intussen bekend staat voor zijn spelplezier, spanningsvelden en onvoorspelbaarheid. Deze zomer speelde de groep al op onder andere Jour Tibour, Willrock, Casa Blanca en Mano Mundo.

Daar komt nu dus een reis naar Londen bij.

Met vriendelijke groeten, Jona Koekelcoren

Wij van snoozecontrol.be wensen Sky Castles veel succes, ze verdienen het gewoon!

 

  Contact