Luka brengt nieuw nummer uit! Love Me Now!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    20 april 2024

Voor wie het nog niet wist: Luka Cruysberghs is de jongste winnares ooit van The Voice Vlaanderen (team Alex Callier van Hooverphonic) en aansluitend werd ze zangeres bij de groep voor 2,5 jaar en tourde in EU, VS en Azië met de band. Ze brengt deze zomer een nieuw album uit en ik mocht al wat nummers beluisteren, was meteen verkocht! Daarnast raakte net bekend dat ze op VTM mag meedoen aan Sing Again (speciaal voor 35 jaar VTM brengt de zender deze talenten vanaf vrijdag 3 mei samen in ‘Sing Again’, waar ze een nieuwe kans wagen. Hoe brengen ze het er zoveel jaren later vanaf?)


Love Me Now begint rustig, je zou haast denken dat het een ballade gaat worden, maar dan duikt er plots wat electronica van zich te laten horen. Ergens klinkt de melodie me bekend in de oren. Allicht ligt het aan de internationale klanken. Haar stem klinkt lekker en geeft je een aangenaam gevoel. Ik hoor duidelijk het potentieel van dit nummer en hoop dat het nog vaak op de radio zal weerklinken!

Lees gerust nog eens ons interessant interview na:

SNOOZECONTROL - Luka Cruysberghs (ex Hooverphonic & winnares The Voice) vertelt over haar solo carrière en over wat er nog gaat komen.