Nieuws

W-Festival kondigt nieuwe bands en Record Store Day vinyl-actie aan

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    11 juni 2021

W-Festival, ook kortweg W-Fest genoemd, het geweldige 80ies festival in Oostende kondigt nieuwe namen aan, lanceert een vinylactie voor Record Store Day en meldt dat de campingverkoop op 1 juli afloopt.

Alcatraz maakt groot deel van de line-up bekend

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    11 juni 2021

Het was een moeilijke puzzel. Dus was het lang wachten. Maar eindelijk is ze (bijna) klaar. De organisatoren presenteren met trots de bevestigde line-up voor het Alcatraz festival 2021.

Yummy Mouths zijn klaar met hun eersteling: UGH!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    10 juni 2021

Klaas Leyssen (19), Cis Druyts (24) en Jef Krieckemans (22) uit Herentals vormen sinds enkele jaren samen the Yummy Mouths en debuteren 25 juni met de EP 'UGH!'. Een fris, catchy en sterk debuut. Dat kan ook niet anders want zoals de mannen zelf zeggen: "the Yummy Mouths zijn op de w...

Eerste namen Lokerse Feesten 2021

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    8 juni 2021

Goed nieuws! Midden deze zomer, van 30 juli tot en met 8 augustus zal er terug muziek klinken op de Grote Kaai te Lokeren!

IVAN & THE PARAZOL BEWIEROOKT HET HOOGTEPUNT VOOR HET DIEPTEPUNT IN NIEUWE SINGLE MILYEN KÁR

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    4 juni 2021

“Celebrate before it’s too late.” IVAN & THE PARAZOL houden zich niet in op nieuwe single Milyen Kár (vertaling: wat jammer) – een track die centraal staat op het aanstaande album Budai Pop.

Rats On Rafts maakt interdisciplinaire muziekfilm 'Visions Of Chapter 3'

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    3 juni 2021

De Rotterdamse band Rats on Rafts zal op 3 juli de interdisciplinaire muziekfilm Visions Of Chapter 3 wereldwijd tonen. De film wordt in verschillende tijdzones getoond, zodat er over de hele wereld naar gekeken kan worden.

Op 11 juni verschijnt soulsingle 'Wild Eyes' van Jack Francis (UK) op het Nederlandse Gentlemen Recordings!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    2 juni 2021

Vrijdag 11 juni komt Britse Americana/soulzanger Jack Francis met zijn nieuwe single 'Wild Eyes'. Het is de derde single op weg naar zijn eerste full-length album.

Regisseur Jim Jarmusch met band SQÜRL exclusief naar Grauzone Festival 2022

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    28 mei 2021

Grauzone festival heeft nog maar net de succesvolle online editie achter de rug en onthult alweer de eerste act voor de line-up van Grauzone 2022: SQÜRL, het muzikale project van film regisseur Jim Jarmusch.

Met consumptiecheques, cadaucheques en sport- en cultuurcheques naar een festival

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    28 mei 2021

De veel besproken consumptiecheques, maar ook de cadeaucheques en sport- en cultuurcheques van Sodexo en Edenred kunt u ook aan een goed festival besteden.

Luka brengt tweede remix-single ‘Same Song’ uit, gemaakt door Wannes Salomé

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    28 mei 2021

Same Song van Luka werd onder handen genomen door Wannes Salomé, die onder andere bekend is als co-producer en bandlid van Klangstof.

  Contact

  Powered by: