2/10/2021: Double Release Party: The Ultimate Dreamers & Partikul + afterparty!

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    5 juli 2021

Dit is een evenement van Fantastique.Nights: meteen ook het eerste sinds de uitbraak van COVID-19! Om het geheel toch een speciaal cachet te geven is het tevens een dubbele release party geworden, want zowel The Ultimate Dreamers als Partikul brengen nieuw materiaal uit!


𝐓𝐇𝐄 π”π‹π“πˆπŒπ€π“π„ πƒπ‘π„π€πŒπ„π‘π’ (cold wave 1986-1990)
facebook.com/theultimatedreamers - the-ultimate-dreamers.com/

Voor het eerst sinds het ontstaan van de Fantastique.Nights zal de organisator (F. Cotton) zelf op het podium staan: hierbij zal hij de zang en synth. op zich nemen. Dankzij COVID-19 & de daarbij horende lockdown begon F. Cotton zijn huis wat op te ruimen waarbij hij op oud materiaal botste. De rest is geschiedenis: nieuwe clips volgende snel, evenals een platencontract waarbij ze hun oud materiaal eindelijk kunnen lanceren via een label (Dans Les Profondeurs / Wool-E Discs). Ze omschrijven zichzelf als cold wave (met een duidelijke retro toets), maar met Indochine kom je ook wel best in de buurt (in het Engels gezongen, met een Frans accent, al is het niet zo erg als bij Soko). 

Artikel in het Engels klik hier

ππ€π‘π“πˆπŠπ”π‹ (minimal wave)

Is een Brussels gegeven: ontstond pas in 2019. Aly : Synths & Drums machine & Stef : Guitars & Vocals laten zich vooral inspireren door old school electro bands uit België zoals Front 242 en Vomito Negro! Verwacht dus een bijzonder actief optreden en gelegenheid om je dansschoenen uit te testen!

facebook.com/Partikulband - exitdoesnotexistrecords.bandcamp.com/ - youtube.com/channel/UCBmd8JRWsQbPK1Cti2pn2xQ/

+ dj sets
Chacha (Club New Wave) & Lisa Luv (Addams Family)

Entrance: €8
https://theultimatedreamers-partikul.eventbrite.be/ 

  Contact