Retro Sur Mer – fifties, oldtimers en rock ‘n’ roll aan zee

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    15 juli 2021

Sebi Lee, Black Elvis,Along Comes Mary, Jake Calypso & His Red Hot, Walter Broes & The Mercenaries, Fifty Foot Combo, The Whodads Quartet, The Spunyboys, Crystal & Runnin'Wild en nog veel meer op Retro Sur Mer,  het gezelligste meerdaagse retrofestival van België.


 

Wie heeft er geen zwart-witfoto’s van de ouders of grootouders op vakantie aan zee? Nu kan je gedurende 5 dagen die gouden jaren herbeleven op Retro Sur Mer te Wenduine (De Haan).

Dit familiefestival, dat dit jaar plaats vindt van 28 juli tot en met 1 augustus, brengt de vintage- en retroliefhebbers samen op hun hoogtepunt van het jaar. Dit jaar werd het festival uitgebreid van 3 naar 5 dagen om iedereen de kans te geven zich onder te dompelen in de fifties.

Verwacht je aan een uitgebreide retromarkt, blinkende oldtimers, beauty boudoirs en barbershops en een nostalgische kermis onder een heerlijk zonnetje. Hiernaast heb je ook de kans om te genieten van de beste rock-'n-roll, swing en jive bands en deejays.

Het festival is toegankelijk door te reserveren op www.retrosurmer.be, je betaalt 15 euro reservatiekost per dag en dit bedrag is tevens drankbudget aan de bars.

 

Website / Facebook

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015

  Contact