Coldplay voor twee concerten naar Koning Boudewijnstadion Brussel

Nieuws:Muziek
  Tom V    14 oktober 2021

Met "Higher Power" en laatste single "My Universe", een samenwerking met K-pop fenomeen BTS, heeft Coldplay twee songs toegevoegd aan hun indrukwekkende lijst aan wereldhits. Ultracatchy popnummers met hoge feel good-factor en onmiskenbare Coldplay sound. Het was de voorbode van een gloednieuw album. 'Music of the Spheres' komt morgen, vrijdag 15 oktober, uit.
 


De band viert de release met een wereldtournee, waarbij de focus meer dan ooit ligt op duurzaamheid. De Britse band is vastberaden om de ecologische voetafdruk van de tournee zo laag als mogelijk te houden en heeft daarvoor een plan. Er wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt voor de show. Ze verminderen hun CO2-uitstoot met 50%. En per verkocht ticket wordt een boom geplant. Meer informatie over deze en andere initiatieven vind je op coldplay.com/sustainability.
 
De Music of the Spheres World Tour wordt op 18 april afgetrapt in Costa Rica en maakt op 2 juli de oversteek naar het Europese vasteland. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus staat het Koning Boudewijnstadion in Brussel op het programma. 


 
De kaartverkoop voor de concerten van Coldplay in het Koning Boudewijnstadion Brussel start op vrijdag 22 oktober om 10 uur, via ticketmaster.be.

Ticketprijzen: €138,80 - €106,40 - €95,60 - €78,32 - €67,52 - €52,40 (inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage). VIP arrangementen zijn eveneens verkrijgbaar via ticketmaster.be.