Beachdog brengt ‘Good Morning ft. Robin Piso’ uit

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    4 maart 2022

Dit is de tweede single van hun aankomende debuutalbum uit. Het self-titled debuut album van de nieuwe rock band komt uit op 29 april.


“Good Morning ft. Robin Piso” volgt de eerste single “Dog” op. Op het nummer’ is DeWolff’s Robin Piso op orgel te horen. Het debuutalbum kun je reeds bestellen in de Snowstar Records webshop.

De band gaat ook op een album release tour, waarvan de eerste drie shows al uitverkocht zijn. Ga naar www.snowstar.nl/shows voor meer info en tickets.

Eindelijk weer een nieuwe harde rockband met genoeg toegankelijke songs om een groot publiek aan te spreken. Een publiek dat het gemist heeft om in bezwete zaaltjes met vrienden een vuist omhoog te steken en los te gaan.”Good Mornin”’ en eerste single “Dog” laten goed horen wat je kunt verwachten van het komende album van de band. Een selftitled rockplaat die van hard tot heel hard gaat, maar genoeg dynamiek heeft om van te genieten. Frisse neo-grunge, punk en post-hardcore met aan de ene kant referenties aan Foo Fighters en Soundgarden en aan de andere kant bands als Turnstile en Touché Amoré. Een geluid dat een gat vult in de Nederlandse bandscene dat al jaren opgevuld had moeten worden.

Website / Facebook

 

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015