Dour XXL voegt 29 namen toe aan het programma

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    4 maart 2022

Dit jaar geen gewone editie van het Dour Festival, maar een XXL-editie van 11 tot en met 17 juli. Bij deze weer een hele lading namen om het uitgebreide programma te vullen.


Voor beats en elektronische muziek kun je rekenen op Blawan, een liveset van Daniel AveryDanilo Plessow / MCDEDJ KozeInner CityJacquesRoss From Friends live en drie artiesten die iets hebben met het cijfer ‘3’: IC3PEAKPromis3UNIIQU3.

Met Sevdaliza, ShygirlBackxwash, Dorian Electra, LSDXOXO en Teto Preto kun je op #dour2022 dus ook terecht voor avant-garde, onconventionele artiesten, hyperpop en queer artiesten.

 


Trap de flangers en overdrive pedalen in voor de concerten van Black Country, New RoadMolchat DomaBryan's Magic Tears, Los Bitchos en Warmduscher. Zet je metronoom aan en oefen je septiemakkoorden om de jazzy ritmes te volgen van Neue Grafik Ensemble en de postrock van MADMADMAD.

Zoals elk jaar programmeert Dour Festival ook een flink aantal Belgische talenten. Dit jaar zijn Avalanche KaitoCommander Spoon, ECHT!Glass Museum, MEYY en TUKAN alvast enkele van de namen die op #dour2022 de nationale eer hoog mogen houden.

Ziezo, 50% van de line-up van Dour Festival 2022 is intussen bekend, maar dat betekent dat er nog zo’n 125 namen moeten volgen!

Geen paniek, de volgende weken worden die allemaal ingevuld en bekendgemaakt!

#dour2022
Het volledige programma vind je hier: dourfestival.eu/program/lineup
tickets.dourfestival.eu 

 

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015