Eerste namen bekendgemaakt voor de Fonnefeesten

Nieuws:Festivals
 Johan Van Landeghem    18 maart 2022

Het gratis festival Fonnefeesten dat gelijktijdig met grote broer Lokerse Feesten plaatsvindt in het Oost-Vlaamse Lokeren heeft een eerste lading namen bekendgemaakt.


Op zondag start het reeds om 12.30 uur met Patrick Riguelle & Band die het publiek opwarmt want om 15:00 uur is het schlagerfestival met Christoff. 's Avonds om 19:00 uur staat Sitting Duck geprogrammeerd en om 21:00uur is het dan de beurt aan Filthy Horse. Headliner voor zondagavond is Stef Kamil Carlens & Band waarna Shoarma Sound System nog een dj set speelt.

Maandag 8 augustus is het dan om 19:00 uur The Bluesbones gevolgd door The Wolf Banes . Afsluiten doen ze in het Prinses Joséphine-Charlottepark om 23:0 0 uur met Les Négresses Vertes. BOBALICIOUS  sluit af.

Donderdag staan volgende bands geprogrammeerd : 19:00 uur Doganov , om 21:00 uur The Arch  en headliner die avond Vive La Fête gevolgd door een New Wave Classix Party II

Op vrijdagavond is er de traditionele Stu Bru fuif.

Zaterdag, meteen ook de voorlaatste dag om 19:00 uur Zakdoek gevolgd door The 925 en om 23:00 uur Compact Disk Dummies. Afsluiter die avond is Amber Broos

Meer namen volgen ongewijfeld later nog.