Iskander Moon brengt nieuwe single uit speciaal voor halloween!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    27 oktober 2023

De 23-jarige, multigetalenteerde Zeltenaar Iskander Moon gooit momenteel hoge ogen met zijn debuutsingle Saturday Silence. Door Studio Brussel omschreven als “muziek waar herfstbladeren door dwarrelen en je kastanjes mee kan poffen”, kampeert het nummer al 5 weken in de Afrekening en werd het ook opgepikt door MNM, Willy en zelfs Radio 2. Nieuwe Spotify playlists worden bijna wekelijks gescoord en op TikTok waagden de eerste fans zich al aan hartverwarmende coverversies.


Gezien Iskander zelf erg veel houdt van de herfst leek het een mooi moment om nog snel een klein, sfeervol ‘Halloween’ liedje te releasen. Bored On Halloween schreef hij samen met de Duitse singer-songwriter Puelo.

“Puelo en ik ontmoetten elkaar vorig jaar op Halloween en schreven dit nummer samen in mijn kleine studio in Berlijn”, vertelt Iskander, “Het was onze manier om verbinding te maken met dat typische nostalgische gevoel dat de herfst oproept. Terugdenken aan vervlogen momenten, plekken en mensen die hebben bijgedragen tot wie je bent. Tegelijkertijd besef je ook dat  je verder bent gegaan naar een nieuwe plek met nieuwe mensen en dat je nieuwe dingen doet.”

Geschreven en opgenomen op één avond, neemt Bored On Halloween je mee op een zachte, sfeervolle herfsttrip.
 
Beluister Bored On Halloween hier: https://iskandermoon.ffm.to/boredonhalloween

FOLLOW ISKANDER MOON
FB / IG / YT / SPOTIFY / TIKTOK

Live:

27.10.2023 — BOTANIQUE, BRUSSEL (SUPPORT LEO NOCTA)
03.11.2023 — 24U VAN PERMEKE, ANTWERPEN
15.11.2023 — KAVKA, ANTWERPEN
16.11.2023 — BIRG, GENT