Amy & Luca (ex 'K2 Zoekt K3') de nieuwe gezichten van 'De Bende'

Previews:Overige
  Van Muylem    3 maart 2022

Voor fans van: een uur non-stop hits waarop iedereen mee zingt & danst, van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma!  Wie De Bende al aan het werk zag op het podium, weet dat de muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma! Met de nieuwe gezichten Luca & Amy, gekend van 'K2 zoekt K3', tovert De Bende zichzelf live om tot Mega Party Machine die een hyperbesmettelijk Feestvirus verspreidt... hou je dus klaar voor 1 uur non-stop hits, tot je kaken stijf staan van het lachen en meebrullen! Zo onweerstaanbaar is De Bende. Mis het F-F-Feest van het jaar dus niet!


Amy
Amy Courtens (26) woont in Averbode en naast zingen en acteren heeft ze ook een grote liefde voor dieren en fashion. Zingen is al lang een passie en door haar deelname aan ‘K2 zoekt K3’ heeft ze de smaak helemaal te pakken. Ze kan niet wachten om met De Bende én Luca op het podium te staan!

Luca
Luca Diez (22) woont momenteel in Den Haag (Nederland), waar hij afstudeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts (theater- en musicalopleiding). Luca zingt en danst al vanaf zijn twaalfde. Na zijn avontuur bij ‘K2 zoekt K3’ heeft hij onwijs veel zin om met De Bende op tour te gaan.

Luca Diez en Amy Courtens werden beste vrienden door ‘K2 zoekt K3’, waarbij Luca strandde in de halve finale en Amy tweede werd. Hun hechte vriendschap werd door velen opgemerkt en het mooiste bewijs hiervan zijn o.a. hun aanstekelijke TikTok video’s samen. Het duo was ook te zien in het VTM- programma ‘De Vuilste Jobs VIPS’.

Voortaan zorgen Amy en Luca samen met hun vier muzikanten voor een onvergetelijke live show voor jong én oud met ‘De Bende’!

Op de setlist van De Bende staan de grootste hits van het moment met oa nummers van Stromae, Adele, Meau, Niels Destadsbader, Metejoor, Ed Sheeran, Pommelien en vele anderen. Maar ook nummers van K3, #LikeMe, Willy Sommers,.. zullen de revue passeren.