Sonder (BE) komt met knappe debuut single 'Anywhere'!

Review:CD-reviews uit BeNeLux
  Van Muylem    9 september 2023

Sonder, het plotse besef dat jij slechts de passant speelt in het leven van diegene die je pad kruist. Geleid door de wondermooie en krachtige stem van de Belgisch/Spaanse Kirstie Di Alegria neemt Sonder je mee op een trip door sfeervolle songs, sterke grooves, melancholische melodieën en verhalen over escapisme en de lange zoektocht naar geluk.


Voor hun debuutalbum dat op 24 november zal verschijnen trokken ze naar Brighton, UK voor een samenwerking met producer Tim Bidwell, bekend van o.m. zijn samenwerking met Hardkandy, Lucy Rose, Kate Walsh.. Deze tilt de songs naar een hoger niveau en belicht veel van Kirstie’s muzikale voorbeelden, gaande van Stevie Wonder en Fleetwood Mac tot Feist en Radiohead.

Deze nieuwe single klinkt lentefris en bevat alle ingrediënten van de hierbovenvermelde artiesten. De zang klinkt zeemzoet en kan ook wel passen bij Silver (in een andere bezetting op muzikaal vlak). De bluesy gitaar zorgt voor een relax sfeertje. Het a capella stukje op het einde kan een perfect slot zijn tijdens een live optreden en zet de prachtige vocals nog eens lekker op het voorplan (zoals dat hoort met zulke kwaliteiten)! Een nieuwe topper is verschenen aan de horizon!

Meer info:

FacebookSpotifyInstagramEmail

Stream hier