Hier is de nieuwe single van Stef Kamil Carlens.

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    21 april 2024

In het voorjaar van 2024 stelt Stef Kamil Carlens met zijn band zijn pas verschenen nieuwe plaat “Be Who You Wanna Be” voor op verschillende Belgische (en Nederlandse) podia.  De eerste single “Walk on Red, Stop On Green (Radio)” vertoefde weken in de playlist van Radio 1 en de Voxlijst. Ook deze tweede single “The Future (Radio)” wordt opgenomen in de A playlist van Radio 1 die ook het album verkozen als album van de week.


Met z'n 6-koppige band interpreteert hij 'The Future', de openingssong van de soundtrack die Prince in 1989 maakte bij Tim Burton's eigenzinnige versie van Batman. Een dystopisch relaas over een wereld die ten onder gaat aan drugs, geweld en uitbuiting, waarin spirituele hygiëne en ethisch handelen als oplossing naar voor geschoven worden.

Dit is wat ik hierover schreef in mijn bespreking van het album:

The Future (Prince cover): met zijn 6-koppige band interpreteert hij The Future, de openingssong van de soundtrack die Prince in 1989 maakte bij Tim Burton's eigenzinnige versie van Batman. Een dystopisch relaas over een wereld die ten onder gaat aan drugs, geweld en uitbuiting, waarin spirituele hygiëne en ethisch handelen als oplossing naar voor geschoven worden. Funky is het zeker en dat leunt dicht aan bij Prince. Het is geen slechte cover. Het nummer duurt wel iets te lang naar mijn goesting, maar funk is dan ook niet mijn lievelingsgenre.

Herlees de CD bespreking hier:

SNOOZECONTROL - Stef Kamil Carlens – Be Who You Wanna Be(e)

FacebookSpotifyWebsiteYouTubeInstagram