Snoozecontrol.be bestaat 12 jaar en vandaag lanceren we het 10.000ste artikel!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    9 maart 2021

Al 12 jaar werken we ons uit de naad: we bespreken concerten, CD’s, lanceren clips, nieuwsfeiten … Zowel K3 als de nieuwste van Nervosa komt hier bij ons terecht. We doen ook hard ons best om artiesten van eigen bodem een duwtje in de rug te geven. We waren de springplank voor heel wat opkomend talent en boden een subtiele start aan heel wat artiesten. Onze ongezouten mening ging vaak door merg en been maar werd steeds vol lof onthaald. Menig artiesten leerden eruit, anderen weigerden nog contact met ons. Het moet gezegd worden, met Snoozecontrol hebben we heel wat woeste wateren doorzwommen.


Naast een leger fotografen beschikken we ook over mensen die vlot artikels kunnen neerpennen en publiceren en omdat dit het 10.000ste artikel is willen we de meest gelezen artikels even belichten. Die artikels zijn maar een greep uit 12 jaar geschiedenis. 

Meest gelezen review:

SNOOZECONTROL - Ordo Rosarius Equilibrio – Lets’s Play (Two Girls & A Goat) (Out Of Line Music)

Persoonlijk is dit het album van Ordo Rosarius Equilibrio! Het bevat ook hun meest bekeken (en controversiële clip, terug te vinden in de review). Deze groep heeft ook een Belgisch tintje (Nicolas van Empusae gaat vaak mee op tour en mocht ook aan dit album meewerken). Dit album is het beste album binnen het neofolk genre. Het feit dat deze review het meest gelezen is zegt ook veel over de kracht van dit album en de aantrek van deze superformatie!

Meest gelezen nieuwsartikel:

SNOOZECONTROL - De Fanfaar laat nieuwe clip los: Dansen op Nirvana!

Helaas was dit ook het laatste wat De Fanfaar lanceerde en het werd meteen ook een grote hit. Het nummer is inderdaad één van hun betere en een deel van de mensen achter De Fanfaar heeft het ondertussen véél te druk met Fleddy Melculy. Vlaamse metal kan dus ook een hit machine zijn! Herbekijk zeker nog eens de clip en laat u lekker gaan!

Het meest gelezen artikel is niet het interview met Per Aksel Lundgreen (het scheelt niet veel), maar wel eentje met één van de grootste Duitse artiesten van het moment:

SNOOZECONTROL - Interview with Chris Pohl from Blutengel

Koen Asaert en ik hebben hieraan samen gewerkt. Het is ook niet de enige keer dat Koen en ik samenwerken en voor mij is dit ook een goed moment om Koen hiervoor te bedanken! Een grootheid interviewen is geen kinderspel en hier hadden we het geluk dat we het konden kaderen ter promotie van een festival op eigen bodem (W-Fest). Samen bespraken we ook elk album welk de laatste jaren verscheen en telkens brak het records. We hopen hen alvast nog een keertje live aan het werk te zien en binnenkort bespreken we zeker het nieuwste Blutengel album!

Nu al die artikels zijn niets waard zonder een breed lezerspubliek en de interactie met jullie allemaal. Het delen van de artikels, nieuwsfeiten, foto’s enz … Het is allemaal van groot belang. Zonder jullie allen staan we nergens en zeker in deze COVID-19 periode is het belangrijk om de artiesten te steunen en daarvoor is iedereen nodig. Wij brengen jullie de artikels en jullie doen de rest. Samen!

Een welgemeende dank u voor jullie steun! Wie dat wil mag zich overigens altijd aanmelden om ons schrijversteam te versterken (in het Nederlands of in het Engels)!