Vestrock wordt verplaatst naar 2022

Nieuws:Festivals
  Tom V    17 maart 2021

Met pijn in het hart laat de organisatie weten dat ze vanwege de COVID-19 maatregelen VESTROCK 2021 nogmaals moeten verplaatsen. Wederom een teleurstelling voor festivalgangers, vrijwilligers, artiesten, partners, leveranciers en als organisatie. Ze gaan opnieuw knallen op 3, 4 en 5 juni 2022. Ze proberen de hoofdlijnen van het programma te handhaven, maar rekenen ook op nieuwe namen. 


Nieuws van Vestrock:

VESTROCK DOWNTOWN: 5 en 6 november 2021
Onder voorbehoud van toestemming van de overheid houden we op 5 en 6 november 2021 het nieuwe kleinschalige najaarsfestival VESTROCK DOWNTOWN in het hart van het historische centrum van Hulst. Met de intieme sfeer van VESTROCK, een heerlijke line-up en zonder anderhalve meter restricties. We kijken ernaar uit om met jullie de vriendschap te vieren en op het leven te proosten! De kaartverkoop voor VESTROCK DOWNTOWN start in juni 2021. Meer informatie over het programma volgt later via o.a. de website en de socials van VESTROCK.
 
Tickets voor VESTROCK blijven geldig
Reeds gekochte VESTROCK tickets blijven geldig voor editie 2022. Bovendien wordt het mogelijk om je reeds gekochte ticket te gebruiken voor VESTROCK DOWNTOWN. Hierover volgt later meer informatie.