Mama's Jasje keert terug met een opvallende cover!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    18 maart 2021

Wie had gedacht dat Mama's Jasje Clouseau ooit zou coveren en dan nog met één van hun meest bekendste single's! inderdaad: Domino!


Dertig jaar geleden had Vlaanderen zijn eigen Beatles en Stones-saga: de ene helft was fan van Koen Wauters en Clouseau, de andere dweepte dan weer met Peter Vanlaet en Mama’s Jasje. Drie decennia later kan deze ‘battle of the fans’ terug open gegooid worden met een pure onversneden rockversie, die Peter brengt van één van de grote hits van Clouseau 'Domino'.  Hij nam deze op nav de samenwerking met radio zender JOE, waarin hij sinds begin dit jaar in de populaire ochtendshow van Sven & Anke elke week een klassieker brengt uit Joe’s Top 2000.

Om eerlijk te zijn twijfelde ik eerst of ik wel op het juiste nummer had gedrukt, toch zeker in het begin: dat knallen en de gespierde gitaren in het begin is nu niet meteen wat je verwacht van een oorspronkelijk trage slow die Domino toch wel is. Het is gewaagd! Eens je het gewoon bent rock je gewoon mee en speel je luchtgitaar, drum je keihard mee of probeer je op vocaal vlak bij te blijven! Prima cover en tip van de week!