Within Temptation geeft informatie

      11 januari 2011

De female frotned metalband Within Temptation heeft na lange tijd opnieuw informatie gegeven over hun nieuwste album "The unforgiving". De groep gaf onlangs de tracklist vrij.


01. Why Not Me
02. Shot In The Dark
03. In The Middle Of The Night
04. Faster
05. Fire And Ice
06. Iron
07. Where Is The Edge
08. Sinéad
09. Lost
10. Murder
11. A Demon's Fate
12. Stairway To The Skies