Luka brengt tweede remix-single ‘Same Song’ uit, gemaakt door Wannes Salomé

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    28 mei 2021

Same Song van Luka werd onder handen genomen door Wannes Salomé, die onder andere bekend is als co-producer en bandlid van Klangstof.


Singer-songwriter en muzikante Luka bracht haardebuut album ‘First Steps of Letting Go’ iets meer dan een halfjaar geleden uit. Afgelopen maand kondigde ze een nieuwe remix EP aan die uitkomt op 25 juni en bracht ze een eerste remix single Without U (Barbagallo remix) uit. Vandaag is de release van de tweede single. Wannes Salomé maakte een prachtige rework van ‘Same Song’, welke nu overal te beluisteren is. Luka’s aankomende livestream vanuit De Doelen, Rotterdamop 12 juniis gratis te bekijken. Tickets voor de Nederlandse clubtour in het najaar zijn nu te koop. Ga naar www.snowstar.nl/shows voor meer info en tickets

Als er iets is wat geboren artiesten onderscheidt van hen die alleen maar bekendheid nastreven, is het de bijna roekeloos te noemen drang naar creatieve vernieuwing.Het is niet de makkelijkste weg die zij kiezen, maar wel veruit de meest interessante en oprechte. Wie de carrière van Lisa Lukaszczyk bekijkt, kan niet anders dan concluderen dat zij zo’n authentiek talent is dat haar eigen muzikale universum aan het scheppen is. Geboren in Kaapstad en wonend en werkend vanuit Rotterdam, timmert de singer-songwriter al geruime tijd onder de naam Luka aan de weg, wat uiteindelijk leidde tot de release van haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’.

Luka’s debuutalbum wordt opgevolgd door een remix EP welke uitkomt op 25 juni. De tweede remix van deze EP is gemaakt door Wannes Salomé, onder andere bekend als co-producer en bandlid van Klangstof en hij produceerde Luka’s debuutalbum en ook het voor een Edison en 3FMaward genomineerde debuutalbum van Nana Adjoa. Zijn rework van ‘Same Song’ combineert Luka’s vocals met niets meer dan een piano op een prachtige wijze.

Same Song (Wannes Salomé remix) is nu beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en Bandcamp

 

Luka’s aankomende shows:

12-06 De Doelen, Rotterdam (Gratis livestream) (NL)

22-10 BIRD, Rotterdam (NL)

14-10 Luxor Live, Arnhem (NL)

23-10 Metropool, Nijmegen (NL)

16-10 Patronaat, Haarlem (NL)

26-11 Paradiso, Amsterdam (NL)

Ga voor meer info en tickets naar www.snowstar.nl/shows

 

Website / Facebook