Opnieuw feest in de stad aan zee: Paulusfeesten gaan door en pakken uit met een interessant programma.

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    16 juli 2021

De 48ste Paulusfeesten gaan door van 9 tot en met 15 augustus, maar zijn toch net iets anders dan voorgaande edities. De editie van 2021 staat volledig in het teken van de samenkomst, het langverwachte weerzien, de ontmoeting.


Het Sint-Petrus en Paulusplein in Oostende, Pier en Pol wordt voor de gelegenheid omgetoverd in een groots Paulusfeesten-terras, inkom via de Visserskaai. Het aantal bezoekers is beperkt! Reservatie is verplicht dit jaar, conform de corona maatregelen.

Zoals elk jaar komt de Paulusfeesten met een interessant muzikaal programma. We tippen alvast Gert Kleinpunk, Skyblasters, Berlaen (Trio), The Rolls, Walter Broes & The Mercenaries, Galine, Noémie Wolfs en Guy Swinnen & Yves Verthongen.

De organisatie werkt (noodgedwongen) met dagtickets, te koop aan 10 EUR. Kinderen onder 12jaar gratis. Tickets zijn verkrijgbaar via de website, UITloket, toerismebureau en stadhuis Oostende. Je toegangsticket wordt op de Paulusfeesten omgezet in consumptiebonnen ter waarde van 9 EUR. Op die manier houdt men de Paulusfeesten gratis, ook in deze bijzondere omstandigheden.

Website / Facebook

 

 

 

 

 

 

  Contact