Crammerock lost eerste reeks namen

Nieuws:Festivals
 Johan Van Landeghem    2 augustus 2021

Crammerock, het tweedaags festival in Stekene maakt de eerste 23 namen bekend.


Crammerock vindt plaats op vrijdag 3 en zaterag 4 september 2021.

De Nederlandse band Doe Maar garandeert alvast een onvergetelijk muzikaal feest. Hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, Sinds een dag of twee en Nederwiet zitten in het collectieve geheugen. Veertig jaar ervaring later hebben Henny Vrienten en de zijnen nog niets aan populariteit ingeboet.

The Kooks vieren de 15de verjaardag van hun debuutalbum “Inside In/Inside Out”. Het viervoudig platina verkochte album staat vol hits als ‘She Moves in Her Own Way’, ‘Ooh La’, ‘Seaside’, ‘You Don’t Love Me’ en uiteraard monster hit ‘Naive’.

De Britse cultgroep Suede zorgt voor flamboyante popsongs terwijl Arsenal en Compact Disk Dummies de dansbenen weer in beweging zetten. Tourist LeMC, Zwangere Guy, Glints, Chuki Beats, K1D, Dikke en Tiewai komen de Belgische hiphopkleuren verdedigen. Ook Afrekening-klassiekers als Portland, Equal Idiots, High Hi en Ramkot mogen niet ontbreken. En De Mens zorgt voor een uur vol Belpop-hits. Met de soultrain uit Nederland komen dj/producer__ Jarreau Vandal__ en nederhopper Jonna Fraser de grens oversteken. De Oekraïnse Eurovisie-verrassing Go A opent de festivaldag op zaterdag.

De ticketverkoop start op woensdag 4 augustus en er wordt gewerkt met een Covid safe ticket.

Alle info kan je terugvinden op de website van Crammerock.

  Contact