Villa Pace line-up bekend

Nieuws:Festivals
 Johan Van Landeghem    10 augustus 2021

Villa Pace, het gratis stadsfestival in Sint-Niklaas is dit jaar terug, zij het in een kleinere versie.


Dit jaar geen main stage op de grootste markt van België. De organisatie en het stadsbestuur hebben beslist dat het festival wel kan doorgaan maar er is uitgeweken naar een andere locatie.  

Tijdens deze editie van Villa Pace verhuizen we van het Sint-Nicolaasplein naar het H. Heympanplein en Castrohof. Verwacht je in deze afgesloten festivalzone aan spetterende liveconcerten.

Als festivalbezoeker van de festivalzone H. Heymanplein en Castrohof heb je een Corona Safe Ticket nodig. Dit ticket houdt in dat je ofwel volledig gevaccineerd bent of maximum 48 uur op voorhand een negatieve PCR-test hebt afgelegd. Let op: het is niet mogelijk om ter plaatse een zelftest af te nemen. 

Binnen de festivalzone gelden de coronamaatregelen rond social distancing of de mondmaskerplicht niet meer.

Op het Hendrik Heymanplein staan op vrijdag Condor Gruppe, Spinvis, Girls in Hawaii en Borokov Borokov garant voor een avondvullend programma.

Zaterdagmiddag is er voor de kleinsten het optreden van Kapitein Winokio. 's Avonds maken Kapitan Korsakov, Motor!k, Bruit en Pothamus hun opwachting.

Op Castrohof staan Yung Mavu, Black Mamba en Ramzi geprogrammeerd op vrijdag 3 september. Op zaterdag is het dan de beurt aan NAFT, Don kapot en El Comité. 's Zondags wordt gedacht aan de kleine festivalgangers met Theater Tieret.

Nieuw dit jaar is dat ook het stadspark een festivalzone wordt, zij het met een ietwat ander programma. Villa Pace geeft het de naam Editie VRB, wat staat voor een vrije radio uit deelgemeente Belsele, die jaarlijks nog eens terugkeert tijdens de kermisweek. Deze maal verzorgen zij het programma in het stadspark met op virjdag Alloth, The Motown Supremacy en DJ's.  Op zaterdag Band4kids, Camille, Geeno, Grace (winnares van The Voice), Soulbrothers en Willy Sommers met als afsluiter een DJ optreden. Ook op zondag klinkt er muziek in het park met de platenkeuze van Lu&Gu, een duo dat gekend is in Sint-Niklaas voor de organisatie van diverse party's zoals Dance Classics, The House of God en HappyDays.

Alle info en de exacte uren kan je terugvinden op www.villapace.be

  Contact