'Ik verlang nog steeds naar meer' De nieuwe single van Liliane Saint-Pierre!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    6 november 2021

Liliane Saint-Pierre is zondermeer La Grande Dame van het Vlaamse chanson, actief als ‘recording artist’ sinds de prille  jaren 60 van de vorige eeuw, en met 20 albums en meer dan 90 singles op de teller, opgenomen in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. Talrijke hits en honderduizenden platen verkocht. Eén van de weinige Vlaamse artiesten die het ook ver buiten landsgrenzen schopte. 


Haar carrière spreekt dan ook tot de verbeelding: als jong meisje tijdens de golden sixties doorheen Europa touren en Roy OrbisonJimi Hendrix of The Bee Gees tegen het lijf lopen, spelen in de van The Beatles bekende Star Club in Hamburg, in Parijs tekenen voor Flèche, het platenlabel van de grote Claude François die wild van haar was; musicals, TV shows, songfestival avonturen…en nog veel en veel meer.
‘KARMA’, haar eerste album in 6 jaar, is zondermeer een artistiek hoogtepunt in haar lange carrière. Producer, arrangeur en musical director Andries Boone (Guido Belcanto, Lenny & De Wespen, MANdolinMAN) zocht voor elk van de 18 songs de juiste top-muzikanten bij elkaar. Het sterke songmateriaal werd speciaal voor Liliane geschreven door o.m. Wannes CapelleGuy SwinnenGert BettensUdoPhilippe RobrechtRick de LeeuwSabine Tiels…en Guido Belcanto ging graag in op de uitnodiging om samen met haar te duetteren.
Rijke en avontuurlijke arrangementen met oriëntaalse invloeden worden afgewisseld met sobere en uitgepuurde songs met focus op tekst en stem. Vintage Liliane Saint-Pierre maar toch net anders.
Een gelouterde artieste die zingt over liefde, hoop, pijn en verlangen, en dat met een stem die met de tijd enkel maar beter en indringender wordt. “KARMA” is een voltreffer, een plaat die rààkt in hart en ziel.
Liliane Saint-Pierre en haar band blijven zéér graag gezien in het live circuit, getuige de talrijke uiterst succesvolle shows sinds de release van het album "Karma".
Tour data:vr 19 november 2021GeelDe Werft

wo 24 november 2021AalstDe Werf

zo 12 december 2021BierbeekDe Borre

za 8 januari 2022BuggenhoutDe Pit

za 22 januari 2022Sint-Gillis-Waas  De Route

vr 18 februari 2022ZottegemCC Zoetegem

vr 25 maart 2022MenenDe Steiger


Artist website: www.lilianesaint-pierre.be

Boekingen: www.rumoer.be - Griet De Blende Griet@rumoer.be