8 nieuwe namen voor 5e editie indoor festival ScumBash (zaterdag 5-2-2022) in Rotterdam o.a. Mad Sin, Discipline, Carnivore A.D. en The Brains

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    6 november 2021

Op zaterdag 5 februari 2022 van 12:00-00:00 uur verenigt het schorem aller landen zich opnieuw in de RDM Onderzeebootloods te Rotterdam voor one day of pure goddamn rock ’n roll. Vandaag kondigt de organisatie van ScumBash acht nieuwe bands aan om U tegen te zeggen: Mad SinDisciplineCarnivore A.D.The BrainsSavage BeatMindwarDay Drinker en The Heart Monitors.


Eerder werden al The Toy DollsThe ExploitedBatmobileBorn From PainDeath Before DishonorThe ApersTotal Chaos en Brick By Brick aangekondigd.

De line-up is nog niet compleet; nieuwe namen volgen spoedig!

Early Bird tickets zijn uitverkocht; Reguliere Tickets zijn te koop via www.scumbash.nl

ScumBash
Op zaterdag 5 februari 2022 vindt dus alsnog de vijfde editie van ScumBash plaats die in 2020 en in 2021 niet door kon gaan vanwege coronamaatregelen. Er komen niet alleen maar nette mensen op ScumBash af maar vooral ook liefhebbers van psychobilly, punk- en garagerock, hardcore, surf, ska, metal, outlaw country, roots en verwante muziekstijlen. De geslaagde combinatie van de niet alledaagse festivallocatie, de sfeervolle aankleding (waaronder een bruisende lifestyle area) en een ijzersterk en divers programma maakt dit authentieke evenement zo bijzonder.

ScumBash 2014-2018
Mede geïnspireerd door Speedfest (het jaarlijkse feest van Peter Pan Speedrock in het Eindhovense Klokgebouw) besluiten de mannen van het Rotterdamse Schorem Barbier in 2013 om zelf ook een festival te gaan organiseren dat aansluit bij de uitstraling en sfeer van hun eigen internationaal gevierde barbiershop in de havenstad, en dat een geheel eigen unieke plek in de festivalwereld inneemt.

De eerste drie edities in 2014, 2015 en 2016 worden gehouden in de markante Van Nellefabriek, één van de voornaamste industriële monumenten van Nederland. Voor de vierde editie verhuist ScumBash naar de ruigere RDM Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven, die één op één bij het stoere en sfeervolle karakter van het festival past. De imposante loods is bereikbaar via de weg (fiets, openbaar vervoer, pendelbus, auto, te voet) maar ook via het water (watertaxi en waterbus).

Regular Ticket € 45,- (exclusief € 2,50 servicekosten)

Website & Social Media
* ScumBash website
* ScumBash Facebook
* Facebook evenement