Jaouad brengt nieuwe single uit: I think I'm In Love!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    20 november 2021

Na het succes van zijn debuutalbum MESSIAS dat dit voorjaar verscheen en de bijhorende tour (AB, OLT, De Roma..) is het nu tijd voor gloednieuw werk met de single “I Think I’m In Love” die op 19/11 verscheen.


In de aanloop naar deze release kon u Jaouad deze week ook nog aan het werk zien als:

  • 17/11, prachtige metgezel op de sofa van Winteruur (Canvas)
  • 18/11, openhartige spreker bij Zwijgen is geen optie
  • 18/11, fabuleuze deelnemer bij De Slimste Mens (Play4)

 Jaouad Alloul is een multi-disciplinair kunstenaar, LGBT-activist en ondernemer die bruggen slaat tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is. Een artistieke kameleon bij uitstek en een graag geziene gast bij de media. Hij speelt graag met de thema’s gender, identiteit en religie en gaat daarbij de controverse niet uit weg. Zijn comfortzone verlaten ervaart Jaouad als een absolute must die hij combineert met een onstuitbare drang om verhalen te vertellen. Zingen, acteren, dansen, presenteren, regisseren, fotografie, film, kunst & mode zijn voor hem één grote speeltuin. Zo speelde hij reeds 50 keer zijn voorstelling 'De Meisje' en tourt hij momenteel met zijn debuutalbum MESSIAS door Vlaanderen. Jaouads liefde voor muziek is groot, groter, grootst.


Zijn debuut EP verscheen in 2019 en single “Hard To Love” haalde diverse radio playlists.  Ook daarop volgende singles “Time”, “Leave Me Alone”, “Be Mine”,  “Light”  en “Running” vonden een publiek dat houdt van Jaouads funky en soulvolle songs, vol emotie en engagement. Geen wonder dat het iedere keer weer helemaal loos gaat tijdens zijn opmerkelijke live performances.
 

De pers over het debuut album MESSIAS:

“Mooi Debuut dat (te) lang op zich  liet wachten” (Het Nieuwsblad/ GVA)
“ Jaouad linkt zijn persoonlijke expressie nadrukkelijk aan zijn wens om gehoord te worden” (De Standaard)
“Supervette schijf, met een thematiek die sterk aanspreekt” (Snoozecontrol)