Belpopgroep Madou op Dranouter + re-issue debuutalbum!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    21 maart 2022

September wordt een feestmaand voor de Madou fans: vrijdag 16 september is er de re-issue op vinyl van het debuutalbum en de week nadien op zaterdag 24 september zal de groep dit album integraal spelen in de grote zaal van de Ancienne Belgique (aangevuld met nieuw repertoire).


Dit concert valt onder de 'REWIND' concerten van de AB: centraal in deze reeks staan Belgische artiesten die integraal 'hun klassieker' zullen performen. Noem het een mijlpaal in hun carrière of meer zelfs: een sleutelplaat uit de Belgische popmuziek.

Zowel 'oude rotten' als Arno, Daan, An Pierlé & Vaya Con Dios zijn al langer Madou fan maar ook Compact Disk Dummies (cfr. hun 'Playlist op één') en 'de redder van het Vlaamse levenslied' Willy Organ die zich op Youtube outte als fan, net als Yong Yello die Madou een zeer warm hart toedraagt.

In juni 2021 begon Ruben Block aan zijn tien solo concerten in De Roma met op het repertoire een cover van 'Niets Is Voor Altijd'. 

Op 14 februari verraste Ruben Block iedereen met 'Turn The Tide', een EP met vier covers: van Sylver, Robert Wyatt, Triggerfinger én 'Niets is Zeker' van Madou!

De afgelopen maanden kon je Madou aan het werk zien in Brussel (Brosella, Boterhammen, Botanique & Pilar), Hasselt (Café Café), Antwerpen (De Roma, Rock Lobster Session), Leuven (Wagehuys), Schoten (CC) & Leffinge (De Zwerver). De komende weken kan je hen nog live zien in Gent (De Minardschouwburg) en Leuven (Het Depot).

Vrijdag 25 maart: De Minardschouwburg - Gent (laatste tickets!)

Zondag 10 april: Het Depot - Leuven

Vrijdag 5 aug: Dranouter Festival - Dranouter

Zaterdag 24 sept: Ancienne Belgique - Brussel

Op 5 augustus brengt Madou extra strijkers mee. Deze live bezetting zal enkel en alleen te zien & te horen zijn op Dranouter!'