"Photograph" is de nieuwe single van And The Came Fall!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    26 maart 2022

Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens a.k.a And Then Came Fall brachten sinds de Covid pandemie met “Please Don’t Disappear” en “Chasing the Sun” twee fel gesmaakte singles uit die zowel bij Studio Brussel, Radio 1Radio 2 en  Willy regelmatig te horen waren.


Hun tour als support van De Mens werd wegens het vervloekte beestje meermaals uitgesteld, evenals vele andere shows, veel tijd dus om aan  nieuwe songs te werken samen met producer David Poltrock.
 
Onder de noemer van “The Art of Love” kondigt de band de release aan van niet minder dan 3 EP’s die vanaf dit voorjaar in de loop van het jaar worden gelost. 3 aparte releases die samen één geheel zullen vormen zowel muzikaal als grafisch, met de verbindende kracht van de Liefde als leidraad.

 

And Then Came Fall: "Photograph" werd geschreven tijdens één van de lockdown periodes van corona. Mijmerend terugdenken aan toen alles nog kon.  Over hoe liefde soms een prachtig momentsgebonden schilderij kan zijn.
Beeld je een zorgeloze, zwoele zomeravond in, het strand en de ondergaande zon, het geruis van de zee en een feestende massa op de achtergrond. Je deelt het zicht, de hitte en de liefde met iemand die je wellicht nooit meer zal terug zien. Het enige wat jullie achteraf nog verenigt is een foto".

 Tourdates

16/4/22  Rock Lobster, Borgerhout
22/4/22  Lux - Herenthout (Supporting De Mens)
27/4/22  Wilde Westen - Kortrijk (Supporting De Mens)
28/4/22  Muziekodroom - Hasselt (Supporting De Mens)
19/5/22  Nosta, Opwijk (Supporting De Mens)
 
 Sinds de release in 2018 van hun door Koen Gisen geproduceerde debuut plaat is de band doorlopend on the road geweest met a rato van zo’n 50 optredens per jaar, in Nederland en België waaronder o.m. supports voor K’s Choice, Absynthe Minded, Joan as Police Woman, Sarah Blasko en Donavon Frankenreiter.
 Op Belgische en Nederlandse radio was And Then Came Fall te gast met interviews en sessies bij Radio 1Radio 2 en Classic 21; en in Nederland op Radio 5 en Radio 2 bij Leo Blokhuis. Een reeds lang geplande tour als support van De Mens kan dit voorjaar eindelijk doorgaan.