Donna Blue brengt met ‘The Beginning' een laatste opwarmer uit voor hun debuutalbum

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    6 mei 2022

Donna Blue brengt met ‘The Beginning’ de vierde single van hun debuutalbum "'Dark Roses” uit, dat gereleased wordt op 13 mei.


Open de deur, stap naar binnen en bevind jezelf direct te midden van een dampende, donkere liveshow. Een mysterieuze zangstem lokt je naar voren en windt je rondom haar spookachtige vinger. Dit nummer is een hypnotiserende reis, en doet bij vlagen denken aan bands als The Velvet Underground of Broadcast. Bij het nummer komt ook een visualizer uit, die de verlokkende sfeer van het nummer perfect vastlegt.

 

 

‘The Beginning’ is nu beschikbaar op alle digitale kanalen als Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, iTunes en Bandcamp. Pre-order het aankomende debuutalbum “Dark Roses” op CD of LP in de Snowstar webshop. Elke pre-order komt samen met een sticker, luciferdoosje en ansichtkaarten van het opname- en mixproces van het album.

Deze maand start overigens Donna Blue’s eerste Nederlandse headline tour. Ze spelen in totaal acht shows. In september reist de band af naar Duitsland en speelt daar elf shows.

17-05 Melkweg, Amsterdam
18-05 Paard, Den Haag
19-05 Hedon, Zwolle
26-05 Mezz, Breda
27-05 Ekko, Utrecht
29-05 Patronaat, Haarlem
02-06 Luxor Live, Arnhem
05-06 Rotown, Rotterdam

Website / Facebook Instagram

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015