The Analogues presenteren eerste eigen repertoire als The Analogues Sideshow én lossen eerste track "Goodfoot"

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    1 juni 2022

Dit najaar verschijnt ‘Introducing The Analogues Sideshow’, het nieuwe en eerste album met eigen nummers van de inmiddels internationaal gevierde Nederlandse Beatles-tributeband The Analogues, zo maakte de band bekend. “Onze day job blijft het integraal live spelen van Beatles-albums. Onze eigen muziek brengen we daarom uit als The Analogues Sideshow", zegt Fred Gehring, drummer en mede-oprichter van The Analogues.


Vandaag presenteert The Analogues Sideshow met trots hun eerste eigen nummer ‘Goodfoot’, van de hand van Felix Maginn, gezongen door Felix Maginn en Diederik Nomden en met ruim baan voor de groovy blazerssectie en Jac Bico's slide. Een smakelijk voorproefje van het nieuwe album ‘Introducing The Analogues Sideshow’ dat begin september uitkomt.
De verzameling songs die The Analogues Sideshow voor hun debuutalbum hebben  opgenomen bevat bijdragen van alle bandleden en laat naast creatieve vrijheid vooral ook een heleboel plezier horen. De sound is divers en eigentijds, maar de late jaren zestig en de vroege jaren zeventig waren uiteraard een inspiratiebron. De komende maanden zullen in de aanloop naar de albumrelease een aantal nieuwe liedjes en video's worden gedeeld.
Vanaf half juni is op aanvraag een 'Introducing The Analogues Sideshow' digital promo pack beschikbaar met tracks, info en beeldmateriaal.
Dus, wordt vervolgd!

The Analogues is de groep Nederlandse muzikanten die de afgelopen jaren in binnen- en buitenland lovende kritieken kreeg voor hun spectaculaire live-vertolkingen van The Beatles’ studioalbums. Multi-instrumentalisten/vocalisten Bart van Poppel, Felix Maginn, Fred Gehring, Jac Bico en Diederik Nomden delen een diepgewortelde passie voor het latere werk van The Beatles en hebben hun muzikaliteit de afgelopen jaren in het teken gesteld van de live-recreatie van de iconische Beatles albums van eind jaren zestig. 

Meer over The Analogues Sideshow vind je hier

FacebookWebsiteSpotifyYouTubeInstagram

Spotify – Goodfoot