Nieuwe namen voor Das Oktober Metalfest!

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    3 juli 2022

Het Eindhovense metalfestival kondigt nieuwe namen aan! De affiche kleurt ook nog eens best Belgisch! Evil Invaders, Goe Vur in den Otto en Fleddy Melculy ... Bier en metal gaan naar het schijnt goed samen! Laat dit nu net het motto van dit festival zijn!


Skroetbalg
De mannen van Skroetbalg (Drents voor 'opschepper' of 'pocherd') bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto's, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.



Mambo Kurt
Rainer Limpinsel uit Bochum oftewel de legendarische heimorgel koning Mambo Kurt geniet inmiddels een cultstatus. Hij komt ons zijn eigenzinnige covers brengen. Mambo Kurt is de enige muzikant die “Slayer” speelt na “Abba”.



Thrash Attack
Een volle skullpul bier in je hand en luidkeels meebrullen met thrash klassiekers! Dat klinkt als muziek in de oren. Thrash Attack speelt thrash metal covers uit de 80’s en 90’s. Denk aan Sepultura, Slayer, Sacred Reich, Metallica, Fear Factory, Testament, Death, Exodus, Megadeth, Nuclear Assault en nog veel meer.



Heavy Hoempa
Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!
Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns 'n' Roses, Iron Maiden, en AC/DC en altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!