SONS brengt video voor 'Momentary Bliss'!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    25 oktober 2022

Waaslandse gitaarpletwals SONS kondigt daarnaast ook nieuwe Europese live data aan. Afgelopen zomer was SONS een niet te stoppen oerkracht op de festival podia. Met de nieuwe plaat Sweet Boy onder de arm had het Waaslandse viertal amunitie mee die op scherp stond. Rock Werchter, Hear Hear, Lokerse Feesten, Into The Great Wide Open, Zwarte Cross, … de band imponeerde telkens weer met tonnen energie, technisch vernuft en spelplezier. Ze mochten ook tot 2 keer toe openen voor levende legende Jack White in Duitsland en waren één van de absolute hoogtepunten op het jongste Reeperbahn showcase festival in Hamburg.


Dit najaar en volgend voorjaar trekt SONS met Sweet Boy langs de clubs in Belgie, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Dat SONS met hun vlijmscherpe songs vloeren kan laten daveren en plafonds laten barsten, dat staat als een gebetonneerde paal boven water. Met de jongste single ‘Momentary Bliss’ bewijzen Robin, Jens, Arno en Thomas ook een oor te hebben voor aanstekelijke melodieën die zonder plankgas te geven fluitend als eerst over de meet komen.

“Momentary Bliss gaat over de strijd binnen jezelf met de liefde. Hoe groot sommige verleidingen ook zijn, je wordt altijd terug met de voeten op de grond getrokken”, vertelt zanger-gitarist Robin Borghgraef. De eigenzinnige videoclip die bij de single hoort, zet je niet enkel met de voeten op de grond, maar nagelt je vast op je stoel. Productiehuis Czar en regisseur Kenneth Mercken voeren de protagonist uit ‘Nothing’ weer op en serveren een uitzinnige trip met shots die op je netvlies gebrand blijven.

SONS ON TOUR

2022
19/11 – Come As You Are @Effenaar, Eindhoven (NL)
24/11 – Het Depot, Leuven (BE)
02/12 – Wilde Westen, Kortrijk (BE)
03/12 – Kuub, Turnhout (BE)
10/12 – Trans Musicales @Hall 3, Rennes (FR)
22/12 – De Casino, Sint-Niklaas (BE) SOLD OUT

2023
02/02 – Le Tetris, Le Havre (FR)
03/02 – La Boule Noire, Paris (FR)
04/02 – Quai M, La Roche-sur-Yon (FR)
16/02 – Le Matilda, Mâcon (FR)
17/02 – Festival Hors-Pistes, Annecy (FR)
18/02 – Astroshow MAC 3, Bordeaux (FR)
24/02 – Royal, Baden (CH)
25/02 – Ebullition, Bulle (CH)
09/03 – Vera, Groningen (NL)
10/03 – Melkweg, Amsterdam (NL)
14/03 – Bumann & Sohn, Köln (GER)
15/03 – Uebel & Gefährlich @ Turmzimmer, Hamburg (GER)
16/03 – Cassiopeia, Berlin (GER)
05/05 – Burgerweeshuis, Deventer (NL)

FOLLOW SONS
Instagram | Facebook | YouTube