VESTROCK kondigt 10 nieuwe namen aan o.a. rave-legende Scooter, Joost, S10, Merol, Prins S & De Geit, Stake, The Scratch

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    25 januari 2023

Een energieke eenhoorn rappend op een crazy frog tune; janken van pure schoonheid bij 'De Diepte'; op foefsafari; een koningszoon met zijn geit; verpletterende en hypnotiserende post-rock uit België; nog een rondje met coole Ierse feestrockers (check vooral die tamelijk geniale video eens); desert/ groove metal met Spaanse recht-in-je-bakkes teksten (komt Herman ook kijken?); strange nights met rock & roll lads uit Derry City die staan te popelen om in de voetsporen van The Libertines te treden; en een Duitse gemotoriseerde rave-legende die hard komt feesten... 


Ofwel: VESTROCK kondigt tien nieuwe acts aan voor de 12e editie die dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni plaatsvindt in de stadsgracht van het centrum van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL): Joost, S10, Merol, Prins S & De Geit, STAKE, The Scratch, ¡Pendejo!, Lavengro, Cardboard en Scooter.

Scooter? Dé Scooter? 

Jazeker! Gemotoriseerd verkeer is op het prachtige eiland in de Buitenvest te Hulst absoluut niet toegestaan maar dit jaar maakt de gemeente echter een eenmalige uitzondering en verleent het internationaal gerenommeerde festival VESTROCK een tijdelijke verkeersontheffing voor deze roemruchte Duitse techno-rave-house act, die op vrijdag 2 juni een behoorlijk exclusieve NL show geeft.

Deze hogepriesters van de Eurodance begonnen in 1993 aan hun nog immer voortdurende zegetocht en walsten onder leiding van de sympathieke frontman H.P. Baxxter alle hitlijsten en festivals plat met talloze meezinghits die een heuse generatie definieerden: ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’, ‘Friends’ ‘How Much Is The Fish?’, ‘Faster Harder Scooter’, ‘Weekend!’ , ‘Nessaja’, ‘One (Always Hardcore)’ en de Supertramp-bewerking ‘Ramp! (The Logical Song)’.

Eerder werden al The Prodigy, Franz Ferdinand, Antoon, My Baby, Feuerengel: A Tribute To Rammstein, Intergalactic Lovers, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Coach Party en LIFE bevestigd.

Meer namen volgen spoedig.

VESTROCK ticketinfo

De ticketverkoop is in volle gang via www.vestrock.nl/tickets

  • Vrijdag: € 69   
  • Zaterdag: € 69
  • Combi vrijdag & zaterdag: € 125
  • Camping weekend: € 15
  • Friends & Family tickets: 5 halen, 4 betalen
  • 18- tickets (voor bezoekers tot 18 jaar): verkrijgbaar met 20% korting!
  • Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang (excl. servicekosten) maar hebben wel een ticket nodig!