Michael Deno (BE) releaset bloedmooie Engelstalige versie van Noordkaap's 'Ik hou van u'!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    7 mei 2023

Tijdens de 'Week van de Belgische Muziek' was Deno te gast bij Radio 2 in het programma 'Bene Bene' voor een uitgebreide babbel bij Vanessa Vanhove. Naast zijn vorige single 'Bad Habits' bracht hij ook zijn eigen Engelstalige versie van de Belpop klassieker 'Ik Hou Van U' van Noordkaap. Beide live songs kan je hier bekijken.


De reacties op 'I'm Loving You' waren zo positief dat werd beslist om deze live opname uit te brengen als single. En deze staat nu ook in de playlist van Radio 2!

"voor mij is dit Michael Deno, dit ben ik ook, in andermans nummer dan wel. Maar mijn hart en ziel zitten ook in dit nummer." Michael Deno over zijn versie van 'Ik hou van u'.

In mei vorig jaar kwam 'Made For' uit, Deno's debuutsingle. Zijn mooi parcours dat hieraan vooraf ging (The Voice Van Vlaanderen, vaste ochtend-muzikant bij MNM, live zanger & gitarist bij Lost Frequencies en de passages bij o.a. BBC Radio 1, Kiss FM UKDe MIA's en het Koninklijk Paleis, zijn +15 miljoen YouTube views etc) kan je hier lezen. 

Michael Deno kwam in 'Bene Bene' op Radio 2 zijn debuut live voorstellen in duo met zijn vaste pianist Simon de Bauw. "Made For': dat is 100% mijn verhaal." - Michael Deno

Klik hier voor het interview & hier voor de live versie.

Eind september volgde dan 'Do We Belong', de tweede single nam meteen een mooie start met een toevoeging aan de dagplaylist van Radio 2 in het mooie gezelschap van nieuwe singles van o.a. Oscar and the Wolf, Berre en Cleymans & Van Geel. En ook radio NRJ sprong op de kar en voegde de single toe aan hun playlist. Spotify bekroonde de single dan weer met een plek in de felbegeerde playlist New Music Friday BE.

Radio 2 verwelkomde Deno opnieuw om zijn single live voor te stellen, maar deze keer in trio: vergezeld van zijn vaste pianist Simon de Bauw en Robbe Van Ael op drums.

Klik hier voor de live versie.

In januari kwam 'Bad Habits' uit, de derde single van Michael Deno. De bijhorende clip werd bijna 99.000 keer bekeken, met opvallend veel kijkers uit het buitenland.