Theun met een h komt met uiterst aanstekelijke debuutsingle!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    30 juni 2023

Graag stellen we je deze fijne Nederlandse artiest voor die nu ook in België met zijn solodebuut komt. Een nieuwe naam om zeker te onthouden.  
Theun met een h (Theun Supheert) heeft in Nederland al een hele weg afgelegd als zanger, songwriter en drummer (o.m. in de band van Doe Maar’s Ernst Jansz).


Maar er broeide nog iets nieuws, waar hij eerst nog wat langer voor moest leven. In persoonlijke Nederlandstalige popliedjes spaart hij het leven na de veertig bepaald niet. Of het nou gaat om de scherpe randjes van lange liefde, het vaderschap, of het onvermijdelijk wegsijpelen van de glamour, Theun observeert zo genadeloos dat het weer opbeurt.
 
'Ik Hobbel' is zijn Nederlandstalige debuutsingle. Een autobiografisch nummer waarin hij wakker wordt in de realiteit van een 40+er die zijn dromen nog niet heeft verwezenlijkt. En misschien is dat wel niet zo erg als het ooit leek. De eerste nummers van Theun met een h verschijnen lente 2023 en  “Ik Hobbel” werd in eigen land uitermate positief onthaald en meteen opgepikt door NPO radio 1, NPO radio 2, NPO radio 5 en Radio Noord.