Rammstein blaast volgend jaar 30 kaarsjes uit en viert dat in Park Nieuwe Koers te Oostende

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    11 oktober 2023

Rammstein, ’s werelds meest spectaculaire liveband, komt deze zomer naar Oostende! Op 27 juni palmt de Duitse metalband Park Nieuwe Koers in.


 

Rammstein rekent al jaren op massale belangstelling. Goed voor in totaal zes uitverkochte shows in België op drie jaar tijd (2019, 2022, 2023) met maar liefst 300.000 toeschouwers en unaniem lof van de pers voor hun ijzersterke livereputatie. Een concert bijwonen van Rammstein is een traditie geworden. Net als de vaste afspraak met de zomerfestivals, heeft het publiek een afspraak met Rammstein die ze niet wil missen. Tickets voor de show op 27 juni in Oostende zijn te koop vanaf woensdag 18 oktober om 11u via greenhousetalent.com.

 

 

Volgeladen trucks met een indrukwekkende podiumset en gigantische hoeveelheid pyro razen volgende zomer opnieuw door Europa. Rammstein kondigt maar liefst 18 data aan waaronder een concert op 18 juni in Nijmegen en op 27 juni in Oostende. Juist op tijd om hun 30ste verjaardag te vieren met een spectaculaire show die letterlijk knalt en brandt met opstijgende rookwolken die tot ver buiten stadions reiken. De miljoenen mensen die de afgelopen jaren de uitverkochte shows van de band hebben bijgewoond, beamen dat Rammstein-shows uniek zijn qua aard, omvang en kwaliteit. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act en een setlist met de grootste hits! 

 

 

Hun laatste wapenfeit 'Zeit’ (2022) katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen en de band kroonde zich toen de Koning der Afrekening met nummers 'Zeit’, 'Zick Zack’ en 'Dicke Titten’. En na de verpletterende passage in Oostende stonden maar liefst 3 albums in de top 10 en 5 songs stegen aanzienlijk in de Ultratop.

De Stad Oostende kijkt alvast uit naar de komst van Rammstein: "Met veel enthousiasme verwelkomen we Rammstein opnieuw in Park Nieuwe Koers in Oostende in 2024. Dit belooft net als in 2022 een onvergetelijke avond te worden voor zowel de inwoners van Oostende als de fans die vanuit alle hoeken van het land en daarbuiten naar onze stad zullen komen. We zijn trots om dit wereldberoemde gezelschap weer te mogen ontvangen en kijken uit naar hun show!"

De ticketverkoop voor het concert op 27 juni 2024 in Park Nieuwe Koers Oostende gaat van start op woensdag 18 oktober om 11u via greenhousetalent.com