"16", de nieuwe single van Sonder!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    13 oktober 2023

Véél goeie reacties op “Anywhere” de debuut single van Sonder ! In afwachting van het debuutalbum in November is er nu de tweede single “16”, een universele song over “Over het forceren van succes en geluk en de immense moeilijkheid van het loslaten van perfectie”. Wij omschreven dit reeds in het verleden als: “Prachtige vocals nog eens lekker op het voorplan (zoals dat hoort met zulke kwaliteiten)! Een nieuwe topper is verschenen aan de horizon!”


Geleid door de wondermooie en krachtige stem van de Belgisch/Spaanse Kirstie Di Alegria neemt Sonder je mee op een trip door sfeervolle songs, sterke grooves, melancholische melodieën en verhalen over escapisme en de lange zoektocht naar geluk.
 
Voor hun debuutalbum dat op 17 november zal verschijnen trokken ze naar Brighton, UK voor een samenwerking met producer Tim Bidwell, bekend van o.m. zijn samenwerking met Hardkandy, Lucy Rose, Kate Walsh.. Deze tilt de songs naar een hoger niveau en belicht veel van Kirstie’s muzikale voorbeelden, gaande van Stevie Wonder en Fleetwood Mac tot Feist en Radiohead.

Find the artist here:

FacebookSpotifyInstagramEmail

Release show 14/12/23 Gravenhof Hoboken (Antwerpen)
Tickets vind je hier