ALCATRAZ 2024: EERSTE 50 NAMEN!

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    13 oktober 2023

Bericht vanwege Alcatraz: "De tijd vliegt en terwijl de zomer er eindelijk de brui aan geeft, zijn wij hier al geruime tijd keihard aan het werken om onze topeditie van dit jaar te overtreffen. Ondanks het ongebruikelijk warme weer voor oktober is het dus alweer tijd om jullie te verblijden met de eerste lading bevestigde namen voor onze editie van 2024. We hebben niet minder dan 50 namen voor jullie vandaag, kriskras geplukt uit het brede muziekspectrum van de scheurende gitaren en bulderende drums."


We hebben ervoor gekozen om het pad te blijven bewandelen van de jongste edities: 4 podia met thema’s die regelmatig terugkeren maar vooral tot doel hebben om jullie een zo universeel mogelijke affiche aan te bieden. Dit is zelfs belangrijker dan ooit want het succes van deze zomer heeft de lat weer een stuk hoger gelegd.

Toch is het niet onze ambitie om te blijven groeien. We blijven trouw aan ons DNA en de basisprincipes waarmee we deze reis begonnen zijn: zorgen voor een knallende line-up en met een uitgesproken focus op een unieke festivalbeleving. We blijven ook kritisch voor onszelf. Voor de voorbije editie herbekeken we de speelschema’s en pakten we de kinderziektes van het ECO coin systeem aan. Communicatie is tweerichtingsverkeer en we zijn niet te beroerd om de problemen aan te pakken die jullie als festivalgangers ons voorleggen. Het comfort van onze bezoekers blijft immers voorop staan.

Volgende zomer is nog veraf maar deze eerste lading van 50 namen geeft al aan dat het weer een editie wordt waar je metalhart warm van krijgt. We lezen in jullie commentaren op sociale media dat jullie nu al uitkijken naar de jaarlijkse reünie met oude en nieuwe vrienden. Met de jongste paar edities als maatstaf zijn we goed op weg om van Alcatraz Metal Fest 2024 opnieuw een ongezien feest te maken en daar doen we alles voor. In de komende weken en maanden houden we jullie op de hoogte van onze vorderingen en lossen we nog tientallen namen, inclusief een aantal toppers.

Volg ons op

FACEBOOK & INSTAGRAM & TIKTOK

ALCATRAZ OPEN AIR

9/10/11 AUGUSTUS 2024

www.alcatraz.be