ASIA feat. John Payne en eXTC voegen zich bij de line-up van W-Festival 2024

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    21 oktober 2023

De organisatoren van het W-Festival kondigen ASIA en (e)XTC aan als nieuwe namen voor het hoofdpodium waarvoor ook al Adamski,Bonnie Tyler, Kid Creole & The Coconuts en de hip hop pioniers Sugarhill Gang + Grandmaster Melle Mel & Scorpio.  Voor de batcave werden Suicide Commando, Diary Of Dreams, Twin Tribes en Girls Under Glass reeds bevestigd.


 

Bijna vier decennia lang konden XTC-fans alleen maar dromen van een live-optreden van XTC, bekend van de hits Making plans for Nigel, Dear God, Mayor Of Simpleton en Senses Working Overtuimr.. Die droom is nu werkelijkheid geworden. XTC's legendarische drummer, Terry Chambers, is terug op pad met zijn band eXTC.

John Payne werd de frontman van de supergroep ASIA in 1992 op uitnodiging van toetsenist Geoff Downes, ter vervanging van zanger/bassist John Wetton (+). Progressieve rockband ASIA toerde de komende 14 jaar uitgebreid over de wereld met nieuwe klassiekers en oude favorieten. Met John Payne aan het hoofd van de band bracht ASIA 8 prachtige studioalbums en verschillende live-opnames uit.

Het W-Festivalvindt van 23 tot 25 augustus 2024 plaats in Oostende. Info en tickets: https://w-festival.com/nl/

 

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015