W-Festival pakt uit met 4 nieuwe namen voor het hoofdpodium.

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    12 november 2023

CHICAGO experience feat. Danny Seraphine & Jeff Coffey,  MEN WITHOUT HATS, UMBERTO TOZZI en DIRE STRAITS LEGACY zijn de 4 nieuwe namen om het hoofdpodium van W-Festival te vullen.


Medeoprichter van Chicago en Rock & Roll Hall of Fame-artist Danny Seraphine, Jeff Coffey, voormalig leadzanger van Chicago van 2016 - 2018, en de band van wereldklasse CTA brengen de legendarische muziek van Chicago ten gehore, waaronder hits als "25 or 6 to 4," "Feeling Stronger," en "Saturday in the Park," "Hard Habit to Break," "You're the Inspiration," en "Look Away."

 

 

Met iconische hitlijsten tophits “Safety Dance” en “Pop Goes The World” - en legioenen van toegewijde fans over de hele wereld gaan MEN WITHOUT HATS weer op pad en doen onder andere het W-Festival op het strand van Oostende aan.

 

 

UMBERTO TOZZI is een Italiaanse pop- en rockzanger en componist. In de loop van zijn carrière heeft hij internationaal meer dan 70 miljoen platen verkocht in verschillende talen, en zijn grootste internationale hits zijn: "Stella Stai", "Gloria", "Tu" en "Ti Amo".

 

 

Geboren uit de liefde en het respect voor de muziek van Dire Straits, brengt het Dire Straits Legacy project enkele van de artiesten die het legendarische geluid van de Britse band uniek maakten opnieuw samen op het podium, samen met muzikanten van wereldklasse. De show bevat de grootste en meest iconische hits van Dire Straits, nieuwe nummers van het album "3 Chord Trick" geproduceerd door Alan Clark en Phil Palmer en nog wat verrassingen.