Pommelien Thijs geeft aan dat GSM gebruik tijdens het rijden niet zonder gevaar is en toont dat aan met schokkende nieuwe clip!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    21 februari 2024

Pommelien Thijs is alsmaar bekender aan het worden, dat staat vast! De aandacht die ze krijgt wil ze ook positief gebruiken om iedereen bij de les te houden! De nieuwe clip brengt een harde maar duidelijke boodschap: je GSM gebruiken al rijdend kan dodelijke gevolgen hebben! Deze clip dient ook als opwarmer voor haar club optredens (mis het niet, is echt dik de moeite)!


Dit nummer loont de moeite om ernaar te luisteren en de boodschap mee te pikken. Een paar secondjes op je GSM kijken of tokkelen tijdens het rijden kan ervoor zorgen dat je een aantal topmomenten in de toekomst niet meer zal meemaken, onder het motto: het beste moet nog komen, maar het kan in een flits voorbij zijn. Wees dus aandachtig en geniet ook wel wat van deze (wederom) prachtige single!

De volledige videoclip bekijken je op het YouTube-kanaal van Pommelien én op VRT MAX.

Via hetbestemoetnogkomen.be kan iedereen vanaf nu met een ‘pinky promise’ beloven om voortaan zijn/haar gsm links te laten liggen in het verkeer. In de VRT MAX-special ‘Is dit het dan waard?’ gaat Pommelien in gesprek met vijf jongeren rond de gevaren van gsm-gebruik in het verkeer. De special bevat ook achter de schermen-beelden bij de opnames van de videoclip.

Lees het album review hier: SNOOZECONTROL - Pommelien Thijs – Per Ongeluk (Sony Music)

Foto's Pommelien Thijs @ Lokerse Feesten 2023