Graspop plaatst Stake uitzonderlijk nog bij op line-up

Nieuws:Festivals
  Tom V    31 mei 2024

Een maand geleden werden de harten van de bandleden en fans gebroken toen hun geweldige gitarist, Cis, aankondigde dat zijn laatste shows met de band op 1 en 2 november zouden plaatsvinden. De afgelopen weken zijn ongelooflijk zwaar geweest voor de band, gevuld met gemengde emoties en het verwerken van dit onverwachte nieuws. Het meest pijnlijke besef was dat ze geen festivals hadden gepland voor deze zomer, waardoor ze de laatste festivalzomer samen als viertal zouden missen.


Vastbesloten om dit laatste gemis goed te maken, besloot de band contact op te nemen met hun favoriete festivals. Ze deelden hun verhaal en hun wens om nog één laatste epische zomer samen door te brengen. De reactie van de festivals was overweldigend positief: ze voelden de pijn van de band en openden hun armen voor hen, met als resultaat enkele ongelooflijke plekken om te vieren, te huilen en te feesten als nooit tevoren.

Met grote dankbaarheid kondigde de band aan dat ze zullen optreden op de MAINSTAGE van GRASPOP!

Dit nieuws betekent veel voor de band en hun fans. Het optreden op de mainstage van Graspop is een droom die uitkomt en biedt de band de kans om hun verhaal en muziek met een groot publiek te delen. Deze zomer belooft een onvergetelijke afsluiting te worden van een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van de band.