Pukkelpop: lijstjes tijd

Nieuws:Festivals
      17 januari 2011

Pukkelpop mocht vorig jaar 25 kaarsjes uitblazen en mocht onmiddellijk ook voor de eerste keer in 25 jaar melden dat het festival compleet uitverkocht was. Met 2 campings, een goede organisatie en talloze bands sloot dit festival zichzelf dan ook succesvol af. Afgezien van de 2 dodelijke ongevallen die in 2010 plaatsvonden tijdens het event. Begin dit jaar gaf de organisatie al 2 namen prijs ...


Toch blijft Pukkelpop ook dit jaar niet bij de pakken zitten en met de inzet van het nieuwe jaar hebben ze ook hun webpagina aangepast. Ze geven ook de bezoekers de kans om hun eigen lijstjes in te sturen. Belangrijk dus als je enig inspraak wilt hebben is om met zoveel mogelijk vrienden dezelfde namen door te sturen.

"Een nieuw jaar, een nieuwe Pukkelpopeditie en dus ook een vernieuwde website. En toch blijft alles bij het oude, enkel het jasje eromheen kreeg een flinke opknapbeurt. Nog steeds kan je hier lekker weg discussiëren op de community, vind je hier alle nuttige informatie over Pukkelpop en herbeleef je op de history-pagina’s de voorbije edities.
Let’s go surfing!"

http://www.pukkelpop.be