The Bent Moustache album info

Nieuws:Muziek
      29 september 2011

Op 3 oktober verschijnt het tweede album van The Bent Moustache, getiteld "Pastures New Seasons Turn". De opvolger van "Forst" - uit 2007 - is verkrijgbaar op CD, LP en tevens digitaal aan te schaffen.

The Bent Moustache - de doorstart van de band Donkey - staat onder de bezielende leiding van frontman Ajay Saggar, die de band in 2004 samen met Pim Heijne (De Kift) oprichtte.Β "Pastures New Seasons Turn" geeft een gevarieerd muziekpallet Β weer, bestaande uit 10 songs die allen ergΒ experimenteel en noisy aan doen met hier en daar electronica als sterke toevoeging.


De albumpresentatie vindt plaats op vrijdag 7 oktober in de OCCII, Amsterdam. Deuren gaan open vanaf 21.00 uur en entree bedraagt euro 6,00 p.p.. Behalve The Bent Moustache, zullen ook Cactus Truck (free jazz-noiseniks) en J.D. Meatyard (noise a la The Fall en Captain Beefheart) een optreden verzorgen.

Meer informatie over de band is te vinden op hun website www.thebentmoustache. Het album is via deze link reeds te beluisteren.