Ozzy Osbourne gaat niet huilen

Nieuws:Muziek
      26 mei 2011

Darryl Sterdan van het QMI Agency heft onlangs een interview gedaan met Ozzy Osbourne. Hieronder haal ik de meest interessante quotes naar boven.


QMI Agency: Als je kon terugkeren naar het jaar 1980 en 1981. Wat zou je dan veranderen aan de albums.

Ozzy: Niets, helemaal niets! Waarom zou ik iets moeten veranderen? Ik vond ze perfect zoals ze waren en dat is nu nog steeds zo.

QMI Agency: Maar je hebt wel de originele bass en drum tracks in 2002 veranderd tijdens een dispuut met je bandleden. Heb je er spijt van?


Ozzy: Mijn vrouw is de manager, ik trek mij van die kant helemaal niets aan. Ik was ook niet tevreden met de verandering van de originele tracks. Maar dat was puur voor de business toen omdat er enkele mensen op onze kap zaten. Ze hebben mij toen gedwongen en nu ben ik blij dat ik kan terugkeren naar de origineelheid van mijn songs.

QMI Agency: Het lijkt erop dat telkens wanneer Black Sabbath een reunië plant dit idee wordt afgewezen Denk je dat het er ooit weer van zal komen?


Ozzy: Ik heb er helemaal geen idee van. Als ze me willen bellen, dan mogen ze dat. Maar ik ga niet zitten huilen voor de rest van mijn leven omdat ze mij niet durven op bellen. ‘cry my eyes out for the rest of my life.’

QMI Agency: waarom hebben jullie het zo moeilijk overeen te komen?


Ozzy: Wel, we zijn geen kinderen meer hé. Ik wil geen bullshit met hen en zij niet met mij dus waarom zou ik teruggaan als ik nu zo een goed leven heb? Ik zou er niets op tegen hebben om met Black Sabbath een album op te nemen maar dan moeten zij er ook achter staan en zolang zij er niet achterstaan of mij geen respect willen geven ervoor blijf ik doen waar ik goed in ben.