Terror- Keepers of the faith

Review:CD-reviews buiten BeNeLux
  levi deluycker    27 oktober 2010

Scott Vogel en de zijnen hebben terug een nieuwe schijf op de markt gegooid en zoals we van Terror gewoon zijn is het wederom een beuker van formaat. Opnieuw knallen de 13 nummers door je speakers aan een tempo van jewelste. De productie lag in handen van Chad Gilbert van New Found Glory.


Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar een fan is die teleurgesteld zal zijn door “KEEPERS OF THE FAITH”. terror blijft hun eigen stijl compleet trouw, afgezien van het nummer “You’re caught” dat in het midden van de cd eventjes adempauze verleent door middel van een midtempo sleper. Maar daarna vliegt Terror er weer meteen in, want deze jongens zijn nog steeds opgefokt en kwaad.

Voor de vinyladepten brengt Reaper records de plaat uit. De gewone versie komt uit via Century Media records. Deze vierde worp zal Terror hun verdiende plaats als grootmacht zeker geen kwaad doen, en de groep zal zoals we van hen gewend zijn weer uitbundig touren ter promotie(ze treden per jaar gemiddeld 300 keer op) en je kan hen live aanschouwen in Hof Ter Lo in Antwerpen op 26 september samen met onder andere Every Time I Die en All Shall Perish. Als u me nu wilt excuseren, het is tijd dat dit schijfje nog eens een rondje draait.

84/100

Genre: Hardcore

Label: century media records