Aafke Romeijn brengt nieuwe single: 'Piepschuim'

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    24 september 2021

“Piepschuim” is de nieuwe single van  Aafke Romeijn, uit haar recente album “Godzilla”, een plaat die kon rekenen op heel wat 4sterren recensies. Wil je onze review nog eens lezen? klik dan hier.


De Nederlandse Aafke Romeijn is ook in België uitgegroeid tot een graag geziene muzikante, auteur en journaliste. Ze scoorde radio hits met o.m. de singles “Alles Went (met rapper Sef) en met “Zal ik Dan (met Tom Pintens). Met haar vorig album “M”  (de soundtrack bij haar boek Concept M) kon ze zich verder profileren en knappe singles Ameland” (duet met Spinvis) , Een heel klein beetje oorlog” en “Spoiler” haalden diverse playlists van nationale radio’s en dook op in de hitlijsten. Ook “Zelf en South Park de eerste singles van haar nieuwe album “Godzilla” dat in juni verscheen, deden het bijzonder goed op de radio’s én Spotify playlists. Haar nieuwe roman ‘7B’, een vervolg op haar debuut ‘Concept M ‘uit 2018, is  net verschenen !
Ook live gaat het hard met een opgemerkte passage op Podium 19, en zomershows o.m. in Brussel, Leuven en Antwerpen. In het najaar zet ze haar  tour verder in Nederland en België.
 
 https://aafkeromeijn.nl/
 
Boekingen: www.rumoer.be