The Analogues Sideshow: clubtour aangekondigd en op 1 in de Dutch Charts!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    5 oktober 2022

'Introducing The Analogues Sideshow', het nieuwe en eerste eigen album van de succesvolle Beatles-tribute band The Analogues stijgt deze week door naar de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. "Geen beter moment om onze eerste clubtour aan te kondigen", laat de band vandaag  in hun online dankbetuiging  weten. De tour kreeg de titel 'Introducing The Analogues Sideshow & other stories' en staat van 1-16 december in zes grote clubzalen in Nederland. 


Begin september brachten de leden van 'The Analogues' onder de naam 'The Analogues Sideshow' hun eerste 'eigen' album uit.  De vraag rees of je als succesvolle Beatles-tributeband  dan ook nog zonodig een eigen plaat moet maken. Het antwoord werd gegeven door de zonder uitzondering lovende recensies en wordt nu bekrachtigd door een #1 notering in de Album Top 100. De band maakt van de gelegenheid gebruik om voor december een clubtour langs 6 grote clubzalen aan te kondigen.
 
Introducing The Analogues Sideshow & other stories 
The Beatles reproduceren, met alles erop en eraan: blazers, strijkers, geprojecteerde animaties en zonodig een harp, dat is men inmiddels gewend van 'The Analogues'.
“Onze day job blijft het integraal live spelen van Beatles-albums. Onze eigen muziek brengen we daarom uit als The Analogues Sideshow", zegt Fred Gehring, drummer en mede-oprichter van The Analogues. Zo stonden The Analogues afgelopen maand 2 x voor een uitverkochte Ziggo Dome  en brengen ze hun show Let It Be : Abbey Road op 5/10  naar de Stadschouwburg in  Antwerpen en op 6/10 naar Le Forum in Luik.

Bij 'The Analogues Sideshow' zal het iets kleinschaliger gaan. Met minder toeters en bellen maar met hetzelfde muzikale vakmanschap. En met dezelfde passie voor de sixties en seventies die overduidelijk als inspiratie voor de nieuwe tracks hebben gediend. “Bij 'The Analogues' weet het publiek wat het tijdens de show kan verwachten, en dat is goed,” zegt bassist en producer Bart van Poppel. “...maar ik denk dat we met Introducing The Sideshow (& other stories) in de clubs veel mensen gaan verrassen."
 
Introducing The Analogues Sideshow & other stories - clubtour (tickets en info)
Donderdag 1 december - Breda, Mezz
vrijdag 9 december - Rotterdam, Annabel
Zaterdag 10 december - Amsterdam, Paradiso
Zondag 11 december - Utrecht, Tivoli/Vredenburg
Donderdag 15 december - Eindhoven, Effenaar
Vrijdag 16 december - Arnhem, Luxor

Herlees onze review hier:

SNOOZECONTROL - The Analogues Sideshow – Introducing The Analogues Sideshow (Starman Records)

Meer over The Analogues Sideshow vind je hier

FacebookWebsiteSpotifyYouTubeInstagram