Little Seeker debuteert met bloedmooie single 'Sirens'!

English:CD-preview
  Van Muylem    28 oktober 2023

Little Seeker is een indiefolkband opgericht in 2023 door Eliseo Renteria, een singer-songwriter uit Santiago del Estero, Argentinië. Hun muziek combineert traditionele ritmes en instrumentatie uit Renteria's geboorteplaats met een hedendaagse feel. Een pure stem, betoverende harmonieën en teksten geïnspireerd door het boek “The Power is Now” van de Duitse auteur Eckhart Tolle, een autoriteit op het vlak van spiritualiteit, - Oprah Winfrey is fan ! -  creëren een unieke en meeslepende ervaring.


Renteria woont sinds 2015 in Antwerpen en is voormalig leerling van de befaamde componist Wim Henderickx die in 2022 overleed. Little Seeker combineert folk, rock en experimentele genres om persoonlijke transformatie te inspireren.

Hun EP, ‘Sirens’ die begin 2024 zal verschijnen bevat 4 songs met prachtige en beklijvende melodieën die blijven hangen lang nadat de laatste noot is verdwenen. De teksten, geschreven in een mix van Engels en Spaans, verkennen de universele thema's liefde, angst en zelfontdekking met veel diepgang en gevoel. Kortom een indrukwekkend visitekaartje van deze veelbelovende band.

Find the artist here:

FacebookYou TubeInstagram