Pommelien Thijs kondigt live album ‘Per Ongeluk Live’ aan

Nieuws:Muziek
  Tom V    6 juni 2024

Een jaar na 'Per Ongeluk', de verbluffende debuutplaat van Pommelien Thijs, komt er nu ook een live versie van het album. 'Per Ongeluk Live', uit op 21 juni 2024 bij Sony Music Belgium, is een verzameling bijzondere live-registraties die de aanstekelijke energie van Pommeliens shows natuurgetrouw recht toe doen. Herbeleef hits als 'Erop of Eronder', 'Ongewoon' en 'Zilver' alsof je opnieuw op de voorste rij staat te springen.
 


 'Per Ongeluk Live' bevat gastoptredens van de Vlaamse popgroep Bazart ('Hou Mij Vast'), de Nederlandse songwriter MEAU ('Droom Het Donker Weg') en Pommeliens zus Kaat Thijs ('Kleine Tornado'). Deze versies wakkeren niet alleen fijne herinneringen aan van de uitverkochte 'ENTERTAINMENT'-tournee van afgelopen jaar; ze doen uitkijken naar de onlangs aangekondigde 'MEER ENTERTAINMENT'-shows van begin 2025. Met 'Per Ongeluk Live' vereeuwigt Pommelien haar instant classics op de podia en festivals. "Mijn eerste tour was ongelofelijk leuk, daarom dit aandenken! Dank u aan mijn band en crew voor de vele kilometers en merci aan iedereen die er bij was...jullie energie was onvergetelijk!"
 
Pommelien Thijs is momenteel een van de meest toonaangevende Vlaamse artiesten. 'Per Ongeluk' werd op alle vlakken een triomf: een verzameling pakkende liedjes vol levenslust, zelfspot en zinspreuken die ook zwaardere thema's bespreekbaar maken voor iedereen. Continuïteit is een grote gemene deler in alle disciplines die Pommelien eigen maakt: als gevierd muzikant, actrice, en modeontwerpster vertelt ze een groter overkoepelend verhaal waarin alles samenkomt.
 
Onlangs heeft 'Per Ongeluk' de platinum status bereikt. Na drie MIAs in de wacht te slepen in 2023 (Solo Artiest, Nederlandstalig en Pop), viel Pommelien in dit jaar opnieuw in de prijzen. Ze won maar liefst 5 MIA awards, voor Beste Album ('Per Ongeluk'), Hit Van Het Jaar ('Erop of Eronder'), Nederlandstalige Artiest, Pop én Soloartiest.
 
Tracklist:

1. Entertainment (Live uit De Roma)
2. Hypothetisch (Live uit Ancienne Belgique)
3. Erop Of Eronder (Live uit De Oosterpoort)
4. Droom Het Donker Weg met MEAU (Live uit Ancienne Belgique)
5. Oké (Live uit Muziekgieterij)
6. Meisjes Van Honing (Live uit Het Depot)
7. Eclips (Live uit Het Depot)
8. Oog Voor Een Oog (Live uit Cactus)
9. Zilver (Live uit Paradiso Noord)
10. Dunne Lijn (Live uit Doornroosje)
11. Kleine Tornado met Kaat Thijs (Live uit De Roma)
12. Wanneer (Live uit PAARD)
13. Medeplichtig (Live uit TivoliVredenburg)
14. Wat Een Idee!? (Live uit VIERNULVIER)
15. Hou Mij Vast met Bazart (Live uit Ancienne Belgique) 
16. Ongewoon (Live uit Ancienne Belgique)

Pre-order 'Per Ongeluk Live': https://Pommelien.lnk.to/PerOngelukLive

Herlees ons live verslag van Vestrock hieronder:

SNOOZECONTROL - Vestrock 2024: verslag van dag 2

Check hier de foto's van op Vestrock:

SNOOZECONTROL - Vestrock 2024-Pommelien Thijs

Herlees hier ons album review:

SNOOZECONTROL - Pommelien Thijs – Per Ongeluk (Sony Music)