FLOAT FALL stelt nieuwe single 'LITTLE WORDS' voor + aankondiging debuut album:| 24.09 DEBUUT ALBUM & 30.09 LIVE @ AB!

Previews:Overige
  Van Muylem    16 juni 2021

Mocht geduld hebben een Olympische discipline zijn, dan zou Float Fall vlot met brons, zilver én goud op het podium staan. Liefst àcht jaar zit er tussen de eerste single -intussen een Belpopclassic- en de titelloze debuutplaat de in september verschijnt. Met ‘Someday’ (2013) nam het Brusselse duo rond Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefever destijds nochtans een vliegende start.


De twee bleven onafgebroken aan nieuwe songs werken, namen op in Los Angeles met ronkende namen als Joey Waronker, bekend van ondermeer R.E.M., Beck en Atoms For Peace. Maar er kwam geen plaat... Maar nu, na zoveel valse starts, omwegen en omzwervingen is ze eindelijk klaar. ‘Hear You’ was een wondermooie eertse kennismaking en vandaag verschijtn de opvolger ‘Little Words’. Een nummer dat symbool staat voor de vastberadenheid van Ruben en Rozanne gezien het één van de eerste nummers was die ze samen schreven... in 2013. ‘Little Words’ gaat over hoe kleine, aanvankelijk banale dingen toch een grote en blijven impact kunnen hebben. Little Words of lightning... Opnieuw een prachsong met naast de betoverende stemmen van Ruben en Rozanne ook nog Joey Waronker op drums en... eetstokjes.

Beluister ‘Little Words’ hier: https://floatfall.lnk.to/littlewordsFA

Het album ‘Float Fall’ verschijnt op 24 september. Pre-order info volgt.

Op 30 september stelt Float Fall het album voor in de AB. Tickets kan je hier kopen: https://abconcerts.be/nl/agenda/float-fall/a105J000000WFAOQA4

https://floatfall.com/

https://www.facebook.com/floatfall/

https://www.instagram.com/floatfall/